MF përmes softuerit do t'i ndjekë obligimet e shfrytëzuesve buxhetorë

Ministria e Financave përpunoi softuer, ku të gjithë shfrytëzuesit buxhetorë do të duhet t'i plotësojnë obligimet e tyre të papaguara. Në këtë mënyrë do të ketë mbikëqyrje të vazhdueshme të obligimeve në kohë reale. Ligji i cili e mundëson këtë, veçmë është përgatitur, paralajmëroi ministri i Financave, Dragan Tevdovski, në intervistë për TVM-në.

Promovohet Plan për zmadhimin e rritjes ekonomike

Vendosja e kushteve të njëjta për investuesit vendor dhe të huaj, të cilat do të vlejnë njëjtë edhe në zonat dhe jashtë tyre, kushte transparente dhe kritere për mbështetje, si dhe mundësitë për rritje të bashkëpunimit midis kompanive vendore dhe të huaja dhe për rritje të eksportit në botë dhe rajon, parashikon Plani qeveritar për rritje ekonomike.

Please publish modules in offcanvas position.