Thjeshtësia

Fakti që njeriu e pëlqen vetveten e mbahet më të madh, është provë e çalimit të mendjes dhe trashësisë së shpirtit.

Dy Dinamika Që E Mbajnë Gjallë Besimin

Thuhet se dy janë pikat kyçe që mbështetet dhe që e mbajnë gjallë jetën fetare; njëra është “urdhërimi për të mirë dhe parandalimi i së keqes, ndërsa tjetra është ndjekja e hollë e imtësive. A mund të na i trajtoni...

Brezat idealë

Në prag të ditëve të mrekullueshme të së ardhmes e në këto ditë, ku agimi na pëshpërit për festa të gëzueshme, është e qartë se ne jemi duke përballuar kriza të cilat duken të pakapërcyeshme.

Please publish modules in offcanvas position.