Edhe njëherë njësim dhe bashkim

Profeti ynë i nderuar (s.a.s.) është shprehur se lutja që ka bërë vazhdimisht për umetin e Tij, që atij të mos i ndodhë asnjë fatkeqësi gjithëpërfshirëse dhe të mos mbetet asnjëherë nën sundimin e të tjerëve, iu pranua, kurse lutja...

Please publish modules in offcanvas position.