Maqedonia e Veriut zyrtarisht bëhet anëtare e Unionit për Mesdheun

Maqedonia e Veriut zyrtarisht bëhet anëtare e Unionit për Mesdheun

Në kuadër të Forumit Rajonal të Unionit për Mesdheun, i cili po mbahet në Barcelonë, Ministrat e Punëve të Jashtme të 42 vendeve anëtare njëzëri e sollën vendimin për anëtarësimin e plotë të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Unionin...

Kovaçevski për hyrjen e ASH-së në Qeveri: Nuk ka informacione që mund të ndaj me ju në këtë temë

Kovaçevski për hyrjen e ASH-së në Qeveri: Nuk ka informacione që mund të ndaj me ju në këtë temë

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot deklaroi se nuk ka informacione shtesë që mund të ndajë me publikun në lidhje me bisedimet me Aleancën për Shqiptarët për hyrje në Qeveri.

Pendarovski për Ditën e Alfabetit Shqip: Bashkëjetesa është fryt i besimit

Pendarovski për Ditën e Alfabetit Shqip: Bashkëjetesa është fryt i besimit

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka uruar Ditën e Alfabetit Shqip duke u shprehur se bashkëjetesa në një shoqëri multietnike dhe shumëgjuhësore është vlerë e pakontestueshme dhe si e tillë duhet respektuar dhe vlerësuar.

Kovaçevski: Njëri ndër kushtet për anëtarësim në BE janë ndryshimet kushtetuese

Kovaçevski: Njëri ndër kushtet për anëtarësim në BE janë ndryshimet kushtetuese

Kryeministri Dimitar Kovaçevski deklaroi sot se qytetarët dëshirojnë të shohin vendin në Bashkimin Evropian, ndërkohë që përkujtoi deputetët se janë të zgjedhur pikërisht me votat e qytetarëve, andaj duhet të tregohen burrë-shtetas dhe të mbështesin ndryshimet kushtetuese.

Monika Zajkova në krye të PLD-së

Monika Zajkova në krye të PLD-së

Me 364 vota “për” dhe 1 “kundër”, u zgjodh kryetarja e re e Partisë Liberale Demokratike, deputetja Monika Zajkova.

Osmani për rastin “Onishçenko”: Pas hetimit të brendshëm të Qeverisë, duhet të ketë pasoja

Osmani për rastin “Onishçenko”: Pas hetimit të brendshëm të Qeverisë, duhet të ketë pasoja

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, tha sot se Qeveria ka kërkuar hetim të brendshëm për rastin “Onishçenko”.

Kovaçevski për rastin “Onishçenko”: Duhet të ketë përgjegjësi pas hetimit në ASK

Kovaçevski për rastin “Onishçenko”: Duhet të ketë përgjegjësi pas hetimit në ASK

“Nuk do të shmangem duke kërkuar përgjegjësi për lëshimin që është bërë. Përgjigjen për arsyet do ta japë hetimi që do të kryhet në ASK dhe raporti përkatës.

Qytetarët ankohen: Ndihma financiare prej 750-3000 denarë është e pamjaftueshme

Qytetarët ankohen: Ndihma financiare prej 750-3000 denarë është e pamjaftueshme

Qytetarët, të pakënaqur nga shuma që do të marrin si ndihmë nga ana e Qeverisë. Rritja e çmimeve të të gjitha produkteve bazë, bën që ndihmat e Qeverisë të shkojnë për vetëm një ditë thonë pensionistët e revoltuar.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni