Osmani për rastin “Onishçenko”: Pas hetimit të brendshëm të Qeverisë, duhet të ketë pasoja

Osmani për rastin “Onishçenko”: Pas hetimit të brendshëm të Qeverisë, duhet të ketë pasoja

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, tha sot se Qeveria ka kërkuar hetim të brendshëm për rastin “Onishçenko”.

Kovaçevski për rastin “Onishçenko”: Duhet të ketë përgjegjësi pas hetimit në ASK

Kovaçevski për rastin “Onishçenko”: Duhet të ketë përgjegjësi pas hetimit në ASK

“Nuk do të shmangem duke kërkuar përgjegjësi për lëshimin që është bërë. Përgjigjen për arsyet do ta japë hetimi që do të kryhet në ASK dhe raporti përkatës.

Qytetarët ankohen: Ndihma financiare prej 750-3000 denarë është e pamjaftueshme

Qytetarët ankohen: Ndihma financiare prej 750-3000 denarë është e pamjaftueshme

Qytetarët, të pakënaqur nga shuma që do të marrin si ndihmë nga ana e Qeverisë. Rritja e çmimeve të të gjitha produkteve bazë, bën që ndihmat e Qeverisë të shkojnë për vetëm një ditë thonë pensionistët e revoltuar.

Riorganizmi i institucioneve shtetërore nga viti 2024

Riorganizmi i institucioneve shtetërore nga viti 2024

Riorganzimi i sistemeve ministrore do të mbyll disa agjenci, në fakt disa institucione do të shuhen, ndërsa të tjera do të krijohen.

Aggeler: Maqedonia duhet të fokusohet në luftën kundër korrupsionit

Aggeler: Maqedonia duhet të fokusohet në luftën kundër korrupsionit

Ambasadorja e SHBA-ve në Maqedoninë e Veriut, Angela Aggeler edhe një herë ka folur për luftën kundër korrupsionit në Maqedoninë e Veriut duke thënë se kjo luftë duhet të jetë prioritet i zyrtarëve në këtë vend.

Lawrence Boone: Maqedonia e Veriut e ka vendin e saj në BE

Lawrence Boone: Maqedonia e Veriut e ka vendin e saj në BE

Maqedonia e Veriut ka vendin e saj në BE dhe duhet të ndjekë rrugën evropiane deri në fund. Vendi ka bërë përparim të madh. Përpjekjet duhet të vazhdojnë. Nuk është gjithmonë e lehtë, por ato përpjekje janë të rëndësishme për...

Alarmi për bomba, Spasovski: Sulm hibrid ndaj shtetit

Alarmi për bomba, Spasovski: Sulm hibrid ndaj shtetit

Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski ri-përsëriti edhe njëherë qëndrimin e MPB-së se alarmet për bomba nëpër shkollat e mesme të Shkupit janë sulm hibrid ndaj shtetit.

Garsia-Perez: Nuk është koha për lojëra partiake

Është detyrë e 120 deputetëve që të votojnë për ndryshimet kushtetuese, sepse tani rrugëtimi ynë në Bashkimin Europian varet vetëm prej nesh, u shpreh kryeministri Dimitiar Kovaçeski në konferencën e përbashkët me euro deputeten Iraçe Garsia Perez.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.