Sela: Aktiviteti im politik nuk përfundon me dorëheqjen si kryetar

Sela: Aktiviteti im politik nuk përfundon me dorëheqjen si kryetar

Nga Aleanca për Shqiptarët njoftojnë kryetari në largim, Ziadin Sela sot ka realizuar takim me strukturat e partisë në Strugë.

Matarella nga Shkupi: Bashkimi Evropian nuk do të jetë i plotë pa vendet e Ballkanit Perëndimor

Me kënaqësi të madhe e ndiqnim informacionin në korrik se përfundimisht do të fillojnë bisedimet për hyrje të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian. Ajo që është me vonesë, për fat të keq, nuk ishte e arsyeshme, por vendimi që...

Maqedonia e Veriut sot kremton Ditën e Pavarësisë

Maqedonia e Veriut sot kremton Ditën e Pavarësisë

Maqedonia e Veriut 31 vjet më parë shpalli pavarësinë e saj nga ish-Federata jugosllave përmes një referendumi popullor.

Osmani: Në MPJ duhen të paktën 50 punësime të reja

Osmani: Në MPJ duhen të paktën 50 punësime të reja

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, në një konferencë për shtyp ka bërë të ditur se nevojiten së paku 50 punësime të reja për plotësimin e nevojave në ministrinë përkatëse.

Pendarovski: Opozita me referendum dëshiron të pyes qytetarët për ndërprerje të anëtarësimit në BE

Presidenti i RMV-së Stevo Pendarovski nuk e përkrah iniciativën për shpallje të referendumit në vend.

Kovaçevski: Varet nga ne se sa shpejt do ta përfundojmë procesin e negociatave dhe anëtarësimit në BE

Çdo anulim apo bllokim i vendimeve në Kuvend që i referohen integrimit evropian nënkupton ngecjen e shtetit drejt anëtarësimit të plotë në BE. Tani varet nga ne, nga të gjitha partitë politike, nga të gjithë deputetët në Kuvend dhe nga...

Petrovska: Investimet në mbrojtje janë pjesë e planifikimit strategjik afatgjatë

Për momentin nuk ka kërcënim konkret për sulm ndaj vendit tonë, por investimet në mbrojtje janë pjesë e rishikimit strategjik të mbrojtjes dhe pjesë e të gjithë planifikimit afatgjatë, deklaroi ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska, lidhur me paralajmërimin për blerjen...

Xhaferi: Ndryshimet kushtetuese janë në interes të qytetarëve

Xhaferi: Ndryshimet kushtetuese janë në interes të qytetarëve

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi thotë se VMRO-DPMNE mund t’i bllokojë vetëm komisionet kuvendore që i drejton, por bllokadë të plotë të Kuvendit nuk mund të ketë! Parlamenti do të vazhdojë të punojë pa probleme për ato pika për të...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni