Osmani: Sigurojmë mbështetje dhe promovim të të gjuhës dhe kulturës së maqedonasve në Shqipëri

Osmani: Sigurojmë mbështetje dhe promovim të të gjuhës dhe kulturës së maqedonasve në Shqipëri

Maqedonia e Veriut siguron mbështetje për mbrojtje dhe promovim të veçorive të gjuhës dhe të kulturës së komunitetit maqedonas në Shqipëri, përmes projekteve dhe bashkëpunimit konkret, njoftoi ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, në profilin e tij në Fejsbuk...

Osmani viziton komunitetin maqedonas të Shqipërisë

Osmani viziton komunitetin maqedonas të Shqipërisë

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot do të qëndrojë për vizitë pune në Shqipëri, ku do të takohet me shumë përfaqësues të pakicës kombëtare maqedonase dhe me përfaqësues të vetëqeverisjeve lokale.

Osmani: Në momentet e fundit dolëm nga vorbulla ballkanike

Osmani: Në momentet e fundit dolëm nga vorbulla ballkanike

Në momentin e fundit arritëm ta nxjerrim vendin nga vorbulla ballkanike – ka theksuar Ministri i Jashtëm Bujar Osmani duke bërë rekapitulimin e punës gjatë mandatit të tij.

Kovaçevski: Të gjithë 120 deputetët duhet të mbështesin ndryshimet kushtetuese

Kryeministri Dimitar Kovçaevski sot deklaroi se vlerëson se të gjithë deputetë duhet të mbështesin ndryshimet kushtetuese, me të cilat në Kushtetutë hyjnë bashkësitë etnike si kroatët, bullgarët dhe malazezët, përcjell TV21. Kovaçevski thrksoi se kjo vetëm se do ta pasurojë...

Petrovska: Ndihma në Ukrainë është dërguar me kërkesë të saj

Petrovska: Ndihma në Ukrainë është dërguar me kërkesë të saj

Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska sot deklaroi se me kërkesë të Ukrainës, Maqedonia e Veriut i ka dërguar pajisje ushtarake për mbrojtje nga agresioni rus.

Këshilli i Prokurorëve shqyrton ankesën e Ruskoskës

Këshilli i Prokurorëve shqyrton ankesën e Ruskoskës

Këshilli i Prokurorëve Publikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta mbajë seancën e 63-të, në rend dite të së cilës është ankesa e prokurores Vilma Ruskovska.

KSHZ: Dalja gjatë zgjedhjeve në Tetovë ishte 35,31%! Votuan 29.690 banorë

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në seancën e sotme i shpalli rezultatet përfundimtare të votimit për kryetar komune në komunat Mavrovë dhe Rostushë dhe Qendër Zhupë, si dhe për këshilltarë në Tetovë.

Shtabi i krizës në komunën e Tetovës mblidhet pas përmbytjeve të shkaktuara nga shiu i rrëmbyeshëm

Shtabi i krizës në komunën e Tetovës mblidhet pas përmbytjeve të shkaktuara nga shiu i rrëmbyeshëm

Shtabi i krizës në komunën e Tetovës, sot diskutoi për situatën e krijuar pas përmbytjeve të shkaktuara nga shiu i rrëmbyeshëm që përfshiu rajonin e Tetovës.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni