Akademia do të jetë një rinim për arsimtarët

Arsimtarët do t'i nënshtrohen trajnimit akademik...

Përveç formacionit pedagogjik dhe metodologjik, për ata arsimtarë që do të shprehin dëshirë që të posedojnë certifikatë të Akademisë për arsimtarë, do të duhet t'i nënshtrohet trajnimit për arsimtarë në Akademinë e arsimtarëve. Trajnimit...

Një e treta e mishit që e konsumojmë importohet nga jashtë

Një ndër kushtet primare në jetë dhe e drejta e secilit është që të ushqehet në mënyrë të shëndetshme, të konsumoj sasi të mjaftueshme  të ushqimit si pemë, perime dhe mish. Ushqimet që ne i konsumojmë nga kafshët kanë ndikim...

Please publish modules in offcanvas position.