Osmani: Komisioni për Punë të Jashtme në Kuvend, le të caktoj seancë për emërimin e ambasadorëve të rinj

Osmani: Komisioni për Punë të Jashtme në Kuvend, le të caktoj seancë për emërimin e ambasadorëve të rinj

Shefi i diplomacisë së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani e ka cilësuar si skandalaoze moscaktimin e seancës së Komisionit për Punë të Jashtme në Kuvend për emërimin e ambasadorëve të rinj.

Vijon afati për ankesa për zgjedhjet në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

Vijon afati për ankesa për zgjedhjet në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

Vijojnë afatet për parashtrimin e ankesave për zgjedhjet për kryetar komune të Qendër Zhupë dhe Mavrovë-Rostushë si dhe për anëtarët e Këshillit të Komunës së Tetovës. 

Qendër Zhupa dhe Mavrovë Rostusha u bënë me kryetar!

Qendër Zhupa dhe Mavrovë Rostusha u bënë me kryetar komune. Në Qendër Zhupë fitoi kandidati i vetëm në garë Arijan Ibraim, i cili vjen nga Partia Demokratike e Turqve i mbështetur nga LSDM-ja. 

Dashtevski: Ka gjithsej 127 ankesa, 113 janë pranuar! Në Tetovë janë pranuar 38 ankesa

Dashtevski: Ka gjithsej 127 ankesa, 113 janë pranuar! Në Tetovë janë pranuar 38 ankesa

Kryetari i Komisionit Shtetërorë Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski deklaroi se gjithsej janë paraqitur 127 ankesa në lidhje me procesin zgjedhorë në Tetovë, Qendër Zhupë dhe Mavrovë dhe Rostushë. Kreu i KSHU-së njoftoi se prej tyre, janë pranuar vetëm 113 ankesa.

590 policë të rinj! Gjeneratë me rezultatin më të mirë në 10 vitet e fundit

590 policë të rinj që do t’i shërbejnë vendit dhe do ta mbrojnë jetën dhe pronën e bashkëqytetarëve të tyre u promovuan në Qendrën për Trajnime të MPB-së në Idrizovë. Në këtë ngjarje morën pjesë Presidenti i Maqedonisë së Veriut,

Kaq është dalja deri në orën 17:00 në zgjedhje në Tetovë

Kaq është dalja deri në orën 17:00 në zgjedhje në Tetovë

Dalja deri në orën 17 ka arritur në 23 366 votues, apo në përqindje rreth 27.79 për qind.

“Nuk jam suspenduar unë, por drejtësia!”, Ruskoska ankohet: Suspendimi lidhet me kallëzimin e Arafat Muaremit

“Nuk jam suspenduar unë, por drejtësia!”, Ruskoska ankohet: Suspendimi lidhet me kallëzimin e Arafat Muaremit

Vendimin për suspendimin e saj nga vendi i punës, prokurorja për ndjekjen e krimit, Villma Ruskovska e quan të paarsyeshëm, andaj sot u ankua në Këshillin e prokurorëve publik. Ruskoska mendon se suspendimi i saj ka ardhur si pasojë padisë...

Zgjedhje 2022: Nesër votohet në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

Zgjedhje 2022: Nesër votohet në Tetovë, Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë

Në zgjedhjet lokale të së shtunës për Kryebashkiak në Mavrovë-Rostushë dhe Qendër Zhupë dhe për këshilltarë në Komunën e Tetovës të drejtë vote kanë 101.174 votues, raporton Klan M.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni