Shpërthime në Irak, disa të vrarë e të plagosur

Shpërthime në Irak, disa të vrarë e të plagosur

Shpërthime të dyfishta të veturave, për të cilat e ka marrë përgjegjësinë ISIS, kanë vrarë sot të paktën 32 njerëz dhe më shumë se 70 të tjerë i kanë lënë të lënduar në jug të Irakut, njoftojnë zyrtarët irakianë.

FJALA E B. OBAMA-s PER IFLC-në

FJALA E B. OBAMA-s PER IFLC-në

Kulturat e pasura dhe historitë e njënjëshme të shoqërisë sonë si planet janë jetësuar përmes kërcimesh magjepsëse dhe interpretimesh joshëse.

Rritet çmimi i prodhimeve industriale në tregun e brendshëm të Maqedonisë

Rritet çmimi i prodhimeve industriale në tregun e brendshëm të Maqedonisë

Prodhimet industriale në tregun e brendshëm për muajin mars janë rritur me 0.5 % ndërkaq në nivel vjetorë janë rritur për 0.1%. Kështu bën të ditur Enti Shtetëror për Statistika (ESHS).

A do kemi devalvim të denarit!?

A do kemi devalvim të denarit!?

Nga informata jo zyrtare thuhet se mund të vijë deri tek devalvimi i denarit. Kjo është si pasoj e ndodhive të fundit në vendin tonë. Sipas disa programeve që bëjnë konvertimin e monedhave në internet shihet qartë se vlera e...

Parandalimi I Ekstremizmit Të Dhunshëm Kërkon Angazhimin E Të Gjithë Faktorëve

Parandalimi I Ekstremizmit Të Dhunshëm Kërkon Angazhimin E Të Gjithë Faktorëve

Komuniteti ndërkombëtar në vitet e fundit ka qenë i shqetësuar në lidhje me zhvillimin e demokracisë në Ballkan.

Ja numri i votuesve të dyshimtë sipas komunave, kryeson Çairi dhe Kumanova

Ja numri i votuesve të dyshimtë sipas komunave, kryeson Çairi dhe Kumanova

Komisioni Shteteror Zgjedhor publikoi sot listen zgjedhore me votuesit e dyshimte.

Lodrat me përmbajtje kimike rrezikojnë shëndetin e fëmijëve

Lodrat me përmbajtje kimike rrezikojnë shëndetin e fëmijëve

Organizata për Mbrojtjen e Konsumatorëve paralajmëron që të kemi kujdes gjatë blerjes së lodrave për fëmijë

Opinioni i “The Guardian” mbi masat e ashpra të autoriteteve turke ndaj medias: I   pajustifikueshëm dhe antidemokratik

Opinioni i “The Guardian” mbi masat e ashpra të autoriteteve turke ndaj medias: I pajustifikueshëm dhe antidemokratik

Turqia tashmë është nën mëshirën e një njeriu me një temperament të keq. Përgjigja e Presidentit Rexhep Tajjip Erdogan ndaj çdo sfide apo kritike apo kritike që i bëhet atij, prej kohësh ka qenë shumë e ashpër, por tashmë është...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni