Politika Makro Dhe Mikro Ekonomike Në Dëm Të Qytetarëve

Intervistë ekskluzive / Politika Makro Dhe Mikro Ekonomike Në Dëm Të Qytetarëve

Kemi një dukuri të erozionit të besimit të qytetarëve në institucionet shtetërore

Jolevski: Ftesa për NATO do të ndihmojë edhe për zgjidhjen e problemit me Greqinë

Jolevski: Ftesa për NATO do të ndihmojë edhe për zgjidhjen e problemit me Greqinë

Jemi koshientë për problemin me fqinjin tonë jugor për dallimet rreth emrit, por njëkohësisht jemi edhe seriozisht të përkushtuar për gjetjen e zgjidhjes së përbashkët të pranueshme.

Armata e Republikës të Maqedonisë merr pjesë në stërvitjen Anakonda 16

Armata e Republikës të Maqedonisë merr pjesë në stërvitjen Anakonda 16

Më 6 qershor, në Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes në Varshavë u mbajt ceremonia hapëse për Anakonda 16. Si rezultat i mbështetjes direkte të Ambasadës të SHBA në Shkup, Armata e Republikës të Maqedonisë (ARM)merr pjesë në Anakonda 16 me 157...

Arifi: Falja e Ivanovit nuk mund të tërhiqet, por mund të shpallet e pavlefshme

Arifi: Falja e Ivanovit nuk mund të tërhiqet, por mund të shpallet e pavlefshme

Njohësja e të drejtës Penale, Besa Arifi, e ftuar në emisionin 10 Minuta tv21, ka deklaruar se e gjithë procedura e sjelljes së vendimit për falje është antikushtetuese, e kjo e ka zanafillën që nga viti 2009. Ajo thotë se...

Tërheqja e faljeve, publikohen emrat e politikanëve

Tërheqja e faljeve, publikohen emrat e politikanëve

Janë shpallur zyrtarisht emrat për të cilët presidenti Gjorge Ivanov ka tërhequr faljen. Shumë nga emrat e shpallur në Gazetën zyrtare u përfolën në media që pas bërjes publike të vendimit nga kreu i shtetit. Në mesin e tyre janë ish...

Uzurpuesit proqeveritarë të gazetës Zaman ndryshojnë logon

Uzurpuesit proqeveritarë të gazetës Zaman ndryshojnë logon

Kryesia e re e emëruar nga qeveria turke pas uzurpimit të gazetës Zaman vendosi ta ndryshoj logon pasi pronarët e vërtetë të gazetës, Dynamique BBVA me seli në Belgjikë, ku dhe shtypet gazeta Zaman Belgjikë, e paralajmëruan disa herë kryesinë...

Cilat pjesë të Shkupit nesër do të ngelin pa ujë!

Cilat pjesë të Shkupit nesër do të ngelin pa ujë?

Pa ujë nesër prej orës 01:00 deri në orën 22:00 do të mbeten shfrytëzuesit nga Bardovci, Vizbegu dhe zona industriale Rruga e Kaçanikut, Shuto Orizare, Butel 1, Butel 2, lagjja dhe fshati Radishan, Kuçeviçka Bara, Çairi, Shkup-Veri, Kazerma Ilinden, Fusha...

Lëvdata nga presidenti francez François Hollande për Festivalin e Gjuhës

Lëvdata nga presidenti francez François Hollande për Festivalin e Gjuhës

Festivalin e Gjuhës dhe të Kulturës që u mbajt në Lyon të Francës e morri në mbrojtje presidenti i Francës, Françoi Hollande.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni