Kovaçevski: Jemi në rrugën e duhur sa i përket lirisë së mediave

Kovaçevski: Jemi në rrugën e duhur sa i përket lirisë së mediave

Kryeministri Dimitar Kovaçevski u takua me përfaqësuesen e OSBE-së për liri mediatike, Teresa Ribeiro, e shoqëruar nga shefi i misionit të OSBE-së në Shkup, Clemens Koja.

Kovaçevski: Furnizim pa pengesa me qymyr dhe mazut nga Greqia

Qeveria firmosi marrëveshje për furnizim pa pengesa me qymyr dhe mazut nga Greqia, në gjashtë muajt e ardhshëm për Tec Osllomenë, Tec Manastirin dhe Tec Negotinën. Kryeministri Dimitar Kovaçevski drejtoi ekipin në Athinë ku u lidhën marrëveshjet me qeverinë e...

Në kuadër të Procesit Bërdo-Brioni/ Pendarovski takoi presidentin e Shqipërisë, Bajram Begaj

Në kuadër të Procesit Bërdo-Brioni/ Pendarovski takoi presidentin e Shqipërisë, Bajram Begaj

Në kuadër Procesit Bërdo-Brioni, presidenti Stevo Pendarovski takoi Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj.

Shkatërrohen mbi 10 tonë drogë, vlera në tregun e zi do të arrinte 26 milionë euro

Shkatërrohen mbi 10 tonë drogë, vlera në tregun e zi do të arrinte 26 milionë euro

10 tonë droga të ndryshme narkotike që janë sekuestruar deri në gusht të këtij viti, sot u shkatërruan në fabrikën Makstil në bazë të vendimeve gjyqësore pas mbarimit të proceduarave penale dhe në bazë të vendimeve gjyqësore për asgjësimin e...

Stuhia e fundit në kryeqytet nxori në pah problemet e shumta infrastrukturore

Stuhia e fundit në kryeqytet nxori në pah problemet e shumta infrastrukturore

Në shumë zona në kryeqytet numri i popullsisë ka qenë më i vogël në kohën kur është ndërtuar sistemin i kanalizimit për ujërat e zeza. Vitet e fundit çdo ditë kanë mbirë ndërtime të reja si “kërpudhat pas shiut”, duke...

Sela: Aktiviteti im politik nuk përfundon me dorëheqjen si kryetar

Sela: Aktiviteti im politik nuk përfundon me dorëheqjen si kryetar

Nga Aleanca për Shqiptarët njoftojnë kryetari në largim, Ziadin Sela sot ka realizuar takim me strukturat e partisë në Strugë.

Matarella nga Shkupi: Bashkimi Evropian nuk do të jetë i plotë pa vendet e Ballkanit Perëndimor

Me kënaqësi të madhe e ndiqnim informacionin në korrik se përfundimisht do të fillojnë bisedimet për hyrje të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian. Ajo që është me vonesë, për fat të keq, nuk ishte e arsyeshme, por vendimi që...

Maqedonia e Veriut sot kremton Ditën e Pavarësisë

Maqedonia e Veriut sot kremton Ditën e Pavarësisë

Maqedonia e Veriut 31 vjet më parë shpalli pavarësinë e saj nga ish-Federata jugosllave përmes një referendumi popullor.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni