Parandalimi I Ekstremizmit Të Dhunshëm Kërkon Angazhimin E Të Gjithë Faktorëve

Parandalimi I Ekstremizmit Të Dhunshëm Kërkon Angazhimin E Të Gjithë Faktorëve

Komuniteti ndërkombëtar në vitet e fundit ka qenë i shqetësuar në lidhje me zhvillimin e demokracisë në Ballkan.

Ja numri i votuesve të dyshimtë sipas komunave, kryeson Çairi dhe Kumanova

Ja numri i votuesve të dyshimtë sipas komunave, kryeson Çairi dhe Kumanova

Komisioni Shteteror Zgjedhor publikoi sot listen zgjedhore me votuesit e dyshimte.

Lodrat me përmbajtje kimike rrezikojnë shëndetin e fëmijëve

Lodrat me përmbajtje kimike rrezikojnë shëndetin e fëmijëve

Organizata për Mbrojtjen e Konsumatorëve paralajmëron që të kemi kujdes gjatë blerjes së lodrave për fëmijë

Opinioni i “The Guardian” mbi masat e ashpra të autoriteteve turke ndaj medias: I   pajustifikueshëm dhe antidemokratik

Opinioni i “The Guardian” mbi masat e ashpra të autoriteteve turke ndaj medias: I pajustifikueshëm dhe antidemokratik

Turqia tashmë është nën mëshirën e një njeriu me një temperament të keq. Përgjigja e Presidentit Rexhep Tajjip Erdogan ndaj çdo sfide apo kritike apo kritike që i bëhet atij, prej kohësh ka qenë shumë e ashpër, por tashmë është...

Sfida E Shtetasve Pa Shtet Sa Vijnë E Përkeqësohet

Sfida E Shtetasve Pa Shtet Sa Vijnë E Përkeqësohet

Evropa po përballet me valën e te të refugjatëve

Gazeta ZAMAN në Turqi uzurpohet padrejtësisht

Gazeta ZAMAN në Turqi uzurpohet padrejtësisht

Gazeta e përditshme më e shitur në Turqi 'ZAMAN' uzurpohet padrejtësisht nga ana e qeverisë turke. Për këtë kishte bërë të ditur edhe presidenti turk Erdogan para se të dal në vizitë zyrtare për në Afrikë pas vlerësimit që ia...

Naser Selmani: Nëse shkohet në zgjedhje pa reforma në medie do të cenohet kredibiliteti i faktorëve ndërkombëtarë

Naser Selmani: Nëse shkohet në zgjedhje pa reforma në medie do të cenohet kredibiliteti i faktorëve ndërkombëtarë

LIGJI I MEDIEVE VË NË PIKËPYETJE ZGJEDHJET

Ankesat e shumta të qytetarëve edhe në 2015 kishin të bëjnë me shitblerjen e celularëve

Ankesat e shumta të qytetarëve edhe në 2015 kishin të bëjnë me shitblerjen e celularëve

Organizata e Konsumatorëve të Maqedonisë –“OKM”, në bashkëpunim me vetëqeverisjen lokale dhe me ndihmën e komunave angazhohet në përgatitjen dhe miratimin e programit për mbrojtje të konsumatorëve ndërsa në nivel lokal organizon trajnime për anëtarët e këshillave për mbrojtjen e...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni