KSHZ: Nga e hëna fillon fushata zgjedhore

KSHZ: Nga e hëna fillon fushata zgjedhore

Fushata zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë të caktuara për më 11 dhjetor të këtij viti do të fillojë më 21 nëntor, kumtoi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ).

Seminar ndërkombëtar për telemjekësi

Seminar ndërkombëtar për telemjekësi

Seminar ndërkombëtar për telemjekësi në temë "Përmirësimi i shëndetit dhe sigurisë së Ballkanit" do të mbahet sot dhe nesër në Shkup.

Skadon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve

Skadon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve

Në mesnatë përfundon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara për 11 dhjetor. Partitë politike në opinion i publikojnë bartësit e listave për gjashtë njësitë zgjedhore, por tani për tani asnjëra prej tyre...

KSHZ: Konfirmimet për mosndëshkim të jepen në kohë

KSHZ: Konfirmimet për mosndëshkim të jepen në kohë

Komisioni Shtetëror zgjedhor (KSHZ) me letër do të drejtohet deri tek të gjitha gjykatat themelore duke u shprehur se deri të premten në mesnatë skadon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve dhe se kandidatët duhet në kohë t'i kenë...

KE-ja do ta publikojë raportin e progresit për Maqedoninë

KE-ja do ta publikojë raportin e progresit për Maqedoninë

Komisioni Evropian sot do t'i publikojë raportet më të reja të progresit për vendet-kandidate për anëtarësim në Bashkimin Evropian në procesin e zgjerimit, me ç'rast Republika e Maqedonisë, si dhe shtatë herë më parë e pret rekomandimin e ri për...

Jolevski në takim të Bashkëpunimit të mbrojtjes së Evropës Qendrore

Jolevski në takim të Bashkëpunimit të mbrojtjes së Evropës Qendrore

Ministri i Mbrotjes të Republikës së Maqedonisë, Zoran Jolevski, së bashku me një delegacion të Ministrisë në Vjenë, Austri do të marrë pjesë dhe do të mbajë fjalim në formatin Bashkëpunimi i mbrojtjes i Evropës Qendrore + Maqedonia, Bullgaria, Mali...

Tërmeti godet Shkupin

Tërmeti godet Shkupin

Lëkundjet e tokës vazhdojnë të godasin Shkupin.

Turqi, Gjendja E Jashtëzakonshme Në Shërbim Të Torturave Çnjerëzorë

Turqi, Gjendja E Jashtëzakonshme Në Shërbim Të Torturave Çnjerëzorë

Stamboll - Policia turke ka torturuar ose e thënë ka keqtrajtuar të paraburgosurit, menjëherë pas shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme pas tentativës së grushtit të dështuar të shtetit, e cila ka është përdorur për shfuqizimin e masave mbrojtëse ndaj të ndaluarve,

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni