Simpozium rajonal në temë "Risitë në okulistikë"

Simpozium rajonal në temë "Risitë në okulistikë"

Simpozium rajonal okulistik me temë "Risitë në okulistikë", në të cilin do të marrin pjesë emra nga bota e okulistikës nga mbarë rajoni, specialistë okulist dhe shumë specializantë, do të mbahet sot në Shkup.

Ambasada e SHBA-së organizon ndjekje të rezultateve nga Zgjedhjet presidenciale 2016

Ambasada e SHBA-së organizon ndjekje të rezultateve nga Zgjedhjet presidenciale 2016

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Shkup do të organizojë ngjarje për rezultatet nga Zgjedhjet presidenciale në SHBA 2016, të mërkurën në mëngjes, pikërisht në ditën e zgjedhjeve.

Njëmbëdhjetë pjesëmarrës të Maqedonisë në panairin e 12-të Paratisima në Torino

Njëmbëdhjetë pjesëmarrës të Maqedonisë në panairin e 12-të Paratisima në Torino

Njëmbëdhjetë pjesëmarrës të cilët në qershor u përzgjodhën nga juria në Panairin e 3-të internacional të artit bashkëkohor Paratisima Shkup, prej sot deri më 6 nëntor do të marrin pjesë në panairin e 12-të Paratisima në Torino. Paratisima Shkup sivjet...

Në Berovë minus 7 gradë, nën zero vetëm në Dojran dhe Gjevgjeli

Në Berovë minus 7 gradë, nën zero vetëm në Dojran dhe Gjevgjeli

Temperatura më e ulët sot në mëngjes në orën shtatë është matur në Berovë, minus shtatë gradë Celsius, pas çka pasojnë Mavrovë minus gjashtë, Llazaropole minus pesë, Kriva Pallankë minus katër, Manastir, Prilep, krushevë, Shkup Petrovec dhe Tetovë minus tre,

Fillon llogaritja dimërore e kohës

Fillon llogaritja dimërore e kohës

Sonte, në orën 3 pas mesnate, me zhvendosjen e akrepave një orë pas, fillon llogaritja dimërore e kohës.

"Qebapi-margaritar i Çarshisë për bashkëjetesë" në Çarshinë e Vjetër të Shkupit

"Qebapi-margaritar i Çarshisë për bashkëjetesë" në Çarshinë e Vjetër të Shkupit

Në disa lokacione në Çarshinë e Vjetër të Shkupit sot do të mbahet manifestimi i tretë "Qebapi-margaritar i Çarshisë për bashkëjetesë".

Dita e Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari

Dita e Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari

Me mini panair të ushqimit tradicional dhe punëtori edukative për më të rinjtë, sot do të shënohet Dita e Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari (AUV) dhe Dita Botërore e Ushqimit.

Gruevski: Këtë vit 5.500 pensionistë të rinj në banjë falas

Gruevski: Këtë vit 5.500 pensionistë të rinj në banjë falas

Gjatë vitit të ardhshëm 5.500 pensionistë të rinj do të mund ta shfrytëzojnë shërbimin për mjekim falas në banjë, paralajmëroi kryetari i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruievski.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni