Tërmet u ndje në Shkup dhe në rrethinë

Tërmet u ndje në Shkup dhe në rrethinë

Një tërmet me magnitudë prej 2,6 ballësh sipas shkallës së Rihterit u ndje sot paradite në orën 11 e 39 minuta në Shkup dhe në rrethinë.

PSP E Pafuqishme Kundrejt Gjykatës Themelore Dhe Politikës Ditore

PSP E Pafuqishme Kundrejt Gjykatës Themelore Dhe Politikës Ditore

Puna një vjeçare e Prokurorisë Speciale ende nuk ka dhënë rezultatet që ka pritur opinioni.

Transmetimi 24 Orësh Në Gjuhën Shqipe Në TVM2

Transmetimi 24 Orësh Në Gjuhën Shqipe Në TVM2

Ndër pikat kryesore për përmbushjen e kushteve të Marrëveshjes së Përzhinos ishte edhe aspekti mediatik.

Paraqitja E Votuesve Të Kontestuar Në KSHZ

Paraqitja E Votuesve Të Kontestuar Në KSHZ

LISTA FINALE DO TË SHPALLET MË 20 TETOR

Simpozium ndërkombëtar "Energjetika - 2016"

Simpozium ndërkombëtar "Energjetika - 2016"

Në Ohër sot fillon simpoziumi ndërkombëtar "Energjetika-2016" që e organizon Shoqata e energjetikëve të Maqedonisë (ZEMAK).

Solidarizim me gazetën “Zaman” në  Maqedoni

Solidarizim me gazetën “Zaman” në Maqedoni

Shoqata e Gazetarëve në Maqedoni, solidarizohet me gazetën javore dhe revistën mujore “Zaman” në Maqedoni, për të cilën qeveria turke ka dërguar kërkesë për mbylljen e saj ku supozojnë për lidhshmërinë me “Puçin” e pa suksesshëm në Turqi.

A Do Të Kemi Anulim Të Zgjedhjeve Për Të Tretën Herë?

A Do Të Kemi Anulim Të Zgjedhjeve Për Të Tretën Herë?

Gjykata Kushtetuese pret shpërbërjen e parlamentit dhe vetëm pas shpërbërjes së parlamentit në rend të ditës do të sjell ligjin për PSP-në, ku pritet të diskutohet kushtetutshmëria e saj.

Kush janë këto “burra” që shpërndajnë fletushka në Çarshinë e Shkupit

Kush janë këto 'burra' që shpërndajnë fletushka në Çarshinë e Shkupit

Disa ditë me radhë disa “burra”, që pa e marr guximin ta tregojnë burrërinë e tyre duke e potencuar se për cilët “burra” bëhet fjalë në realitet, janë duke shpërndarë fletushka plot me shpifje dhe gënjeshtra me titull të “vdesim...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni