Dhjetë vjet të Komisionit për mbrojtje të së drejtës për qasje të lirë deri te informacionet nga karakteri publik

Dhjetë vjet të Komisionit për mbrojtje të së drejtës për qasje të lirë deri te informacionet nga karakteri publik

Komisioni për mbrojtje të të drejtës për qasje të lirë deri te informacionet nga karakteri publik sot shënon 10 vjet të themelimit.

Fshirja E Votuesve Shqiptar Zvogëlon Numrin E Deputetëve Dhe Këshilltarëve Shqiptar

Fshirja E Votuesve Shqiptar Zvogëlon Numrin E Deputetëve Dhe Këshilltarëve Shqiptar

Jashtë listës votuese mbeten mbi 30 mijë qytetar më të drejtë vote,  shumica shqiptar.

Shoqata “Tradita”: Akademia e Shkencave dhe Arteve ta  tërheq deklaratën e saj për Shën Terezën

Shoqata “Tradita”: Akademia e Shkencave dhe Arteve ta tërheq deklaratën e saj për Shën Terezën

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita” nga Tetova, e konsideron të papranueshëm qëndrimin e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë, lidhur me origjinën etnike të Shën Terezës.

Ngjarja e plotë e rrëzimit të aeroplanit në Shkup: Dy kosovarët e vdekur janë nga Malisheva (VIDEO)

Ngjarja e plotë e rrëzimit të aeroplanit në Shkup: Dy kosovarët e vdekur janë nga Malisheva (VIDEO)

Ministria e Punëve të Jashtme ka bërë me dije se prej gjashtë të vdekurve në aeroplanin komercial, dy shtetas janë biznesmenë nga Malisheva, të cilët prej vitesh kanë punuar dhe jetuar në Itali.

Kosovarët që humbën jetën tragjikisht gjatë rrëzimit...

Janë grumbulluar një milion euro për rajonet e përmbytura, do të shpërndahen të hënën

Janë grumbulluar një milion euro për rajonet e përmbytura, do të shpërndahen të hënën

Nga data 7 deri më 30 gusht në llogarinë e Kryqit të Kuq të Maqedonisë janë grumbulluar 57.860.933, nga të cilat 44.610.633 denarë janë të llogari të Fondit të solidaritetit dhe 13.250.300 denarë me thirrje në telefonat për donacione.

Liderët partiak duhet të vlerësojnë nëse ka kushte për zgjedhje

Liderët partiak duhet të vlerësojnë nëse ka kushte për zgjedhje

Liderët e VMRO-DPMNE-së, të LSDM-së, të BDI-së dhe të PDSH-së, në pajtim me marrëveshjen politike të arritur më 20 korrik të këtij viti, sot duhet të mbajnë takim në të cilin do të vlerësojnë nëse janë plotësuar kushtet për mbajtjen...

Agjencia për Administratë shënon 16 vjet nga formimi

Agjencia për Administratë shënon 16 vjet nga formimi

Agjencia për Administratë do të shënojë 16 vjetorin nga themelimi i sja me organizimin e Ditëve të Hapura.

Shënimi do të zgjasë dhjetë ditë pune prej të cilëve tre do t'i kushtohen komunave dhe institucioneve nga veprimtaritë, ndërsa dy në...

KSHZ-ja përfundon kontrollet shtesë të votuesve kontestues

KSHZ-ja përfundon kontrollet shtesë të votuesve kontestues

Sot skadon afati ku Komisioni Shtetëror Zgjedhor duhet të bëjë kontrolle shtesë ose personalisht të kontaktojë me votues kontestues, pasi më 19 gusht skadoi afati ku ata kishin mundësi vetë të paraqiten në Komision.
KSHZ-ja në seancën e mbajtur më 23...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni