Nuk ka vendim qeveritar për mbylljen e kolegjit “Jahja Kemal”

Nuk ka vendim qeveritar për mbylljen e kolegjit “Jahja Kemal”

Nuk ka vendim për mbylljen e kolegjit “Jahja Kemal”. Megjithatë, në një seancë të mbyllur të qeverisë e cila ka zgjatur deri në orët e hershme të mëngjesit, është vënë në diskutim fati i këtij kolegji.

Filloi pagesa e ndihmës për banorët në rajonet e vërshuara

Filloi pagesa e ndihmës për banorët në rajonet e vërshuara

Ministria e Financaveka informuar se të gjithë qytetarët të cilët i ka evidentuar Komisioni për vlerësimin e dëmeve në rajonet e vërshuara në rajonin e Shkupit dhe të Tetovës, do të marrin paradhënie pranë kësaj ministrie.

Qytetarët nga rajonet e përmbytura ta paraqesin në MF bankën për pagesën e ndihmës paradhënëse

Qytetarët nga rajonet e përmbytura ta paraqesin në MF bankën për pagesën e ndihmës paradhënëse

Qytetarët nga rajonet e përmbytura sot dhe nesër duhet t'i paraqesin në Ministrinë e Financave bankat afariste në të cilat duan t'u paguhet kompenzimi në para.

BDI distancohet nga deklaratat e Behixhudin Shehabit

BDI distancohet nga deklaratat e Behixhudin Shehabit

Bashkimi Demokratik për Integrim distancohet nga deklarata e Sekretari shtetëror në ministrinë e Kulturës, Behixhudin Shehabi, dhënë për Anadolu Agency, se vendi duhet të hulumtojë organizatat që supozohet se kanë lidhje me Fetulla Gylenin.

NATO-BE, Një Aleancë E Fuqishme Për Një Evropë Më Të Sigurtë

NATO-BE, Një Aleancë E Fuqishme Për Një Evropë Më Të Sigurtë

Shqipëria dyfishon numrin e ushtarakëve në kuadër të NATO-s, ndërsa Maqedonia ende larg inkuadrimit në këtë strukturë të fuqishme ushtarake.

Rekomandime për parandalimin e paraqitjes së sëmundjeve infektuese në rajonet e vërshuara

Rekomandime për parandalimin e paraqitjes së sëmundjeve infektuese në rajonet e vërshuara

Ministria e Shëndetësisë dhe entet relevante të shëndetësisë, Instituti për shëndet publik dhe Qendra për shëndet publik - Shkup kanë kryer ekspertizë sanitare-higjienike të rajoneve të prekura nga vërshimet në rajonin e Shkupit (Çento, Hasanbeg-Ekonomia, Hasanbeg, Creshevë, Stajkovcë dhe Smilkovcë).

Zëvendëskryeministri Halili takoi ish-zëvendëskryeministrat për zbatimin e MO-së

Zëvendëskryeministri Halili takoi ish-zëvendëskryeministrat për zbatimin e MO-së

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Festim Halili, sot ka realizuar takim me ish zëvendëskryeministrat të angazhuar për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Musa Xhaferi, Imer Selmani dhe Abdilaqim Ademi.

Komisioni për sëmundje infektive me masa për mbrojtjen e banorëve nga rajonet e vërshuara

Komisioni për sëmundje infektive me masa për mbrojtjen e banorëve nga rajonet e vërshuara

Me qëllim të mbrojtjes së shëndetësisë së banorëve në rajonet e vërshuara prej sot në terren janë lëshuar ekipe të endokrinologëve dhe infektologëve, ka filluar dezinfektimi dhe është marrë edhe rekomandimi për evakuimin e personave të rrezikuar. Këto janë pjesë...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni