Komunat Me Shumicë Shqiptare I Prijnë Listës Së Votuesve Të Kontestuar

Komunat Me Shumicë Shqiptare I Prijnë Listës Së Votuesve Të Kontestuar

KOMISIONI SHTETËROR ZGJEDHOR PUBLIKON LISTËN E 39.502 VOTUESVE KONTESTUES

Rreth 5 mijë familje dëmtohen nga moti i ligë në Shkup dhe rrethinë

Rreth 5 mijë familje dëmtohen nga moti i ligë në Shkup dhe rrethinë

Rreth 5 mijë familje prej 12 vendbanimeve në rrethin e Shkupit janë dëmtuar nga moti i ligë i cili ndodhi të shtunën.

Alsat-M: Jahja Kemal në Maqedoni nuk mbyllet

Alsat-M: Jahja Kemal në Maqedoni nuk mbyllet

Kolegji Jahja Kemal që ka degë në disa qytete të Maqedonisë hedh poshtë zërat për mbylljen kësaj shkolle. Zëdhënësi i kësaj shkolle, Surija Tauk, përgënjeshtroi lidhjet financiare të këtij institucioni arsimor me politikan nga Turqia. Zëra e tillë që u...

Kadastra e thjeshtëson shërbimin përmes shfrytëzuesve buxhetor

Kadastra e thjeshtëson shërbimin përmes shfrytëzuesve buxhetor

Me vendosjen e terminaleve POS në të gjithë shfrytëzuesit buxhetor Agjencia për Kadastër të Patundshmërive e thjeshtëson procedurën për dorëzim të kërkesës dhe pagesës së kompensimit pa provizion për shfrytëzim të shërbimeve të saj përmes shfrytëzuesve buxhetor.

Faza e dytë e pranimit të kandidatëve për policë

Faza e dytë e pranimit të kandidatëve për policë

Faza e dytë e selektimit për pranim të kandidatëve për nëpunës policorë sot do të mbahet në kazermën në lagjen Gjorçe Petrov.

Intervistë e Fareed Zakarias me Fethullah Gylenin në GPS, CNN International

Intervistë e Fareed Zakarias me Fethullah Gylenin në GPS, CNN International

Emisioni ynë GPS i sotëm do të jetë eksluziv, sepse do të flasim për një klerik 77-vjeçar, i cili akuzohet se ka qenë arkitekti i përpjekjes për të rrëzuar qeverinë aktuale në Turqi. A ishte ai që e bëri këtë?

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) solidarizohet me gazetarët dhe mediat turke

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) solidarizohet me gazetarët dhe mediat turke

Shoqate e gazetarëve të Maqedonisë, iu bashkangjit nismës të Federatës ndërkombëtare të gazetarëve (FNG) dhe të Federatës europiane të gazetarëve (FEG) kundër valës së sulmeve ndaj lirisë së mediave dhe të drejtave të njeriut në Turqi.

Njoftim publik nga redaktori

Njoftim publik nga redaktori

Republika e Turqisë, është një shtet demokratike ku mbisundon e drejta.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni