Vitin e kaluar janë shitur 16.667 patundshmëri, qarkullimi 30 miliardë denarë

Vitin e kaluar janë shitur 16.667 patundshmëri, qarkullimi 30 miliardë denarë

Një banesë prej 225 metrave katror në komunën Qendër në shkurt të vitit të kaluar është shitur për 425.000 euro dhe është shitje me vlerë më të lartë të evidentuar në Regjistrin e Çmimeve dhe qirave të Agjencisë për Kadastër...

Në SOS telefonin është kërkuar ndihmë për 111 fëmijë

Në SOS telefonin është kërkuar ndihmë për 111 fëmijë

Shkelja e të drejtave të fëmijëve gjatë procedurave të shkurorëzimit, dhunës familjar dhe lypjes, gjegjësisht shfrytëzimit të punës së fëmijëve janë format më të shpeshta të shkeljes së të drejtave të fëmijëve të paraqitura në SOS telefonin për fëmijë dhe...

Presidenti Ivanov filloi konsultimet me partitë politike

Presidenti Ivanov filloi konsultimet me partitë politike

Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov sot me takimin me përfaqësuesit e Lëvizjes "Besa"i filloi takimet e ndara me liderët e partive politike, në të cilat do të bisedohet për situatën aktuale politike.

Program "BizSpark" për mbështetje të IT startape-ve

Program "BizSpark" për mbështetje të IT startape-ve

Licenca falas për IT startape do të mundësojë programi "BizSpark", që do ta promovojnë sot Seavus Inkubator dhe Majkrosoft Maqedoni.

Ivanov: Do të veproj në pajtim me Kushtetutën dhe në interes së shtetit dhe qytetarëve

Ivanov: Do të veproj në pajtim me Kushtetutën dhe në interes së shtetit dhe qytetarëve

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov sot e priti kryetarin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë, Nikolla Ivanovski.

Fermerët bllokojnë kufirin greko-maqedonas

Fermerët bllokojnë kufirin greko-maqedonas

Kufiri Greqi-Maqedoni është mbyllur për shkak të grevës së fermerëve grek.

Presidenti Ivanov i fillon konsultimet - takim me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese

Presidenti Ivanov i fillon konsultimet - takim me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese

Pas paralajmërimit të djeshëm nga kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë se presidenti Gjorge Ivanov do të fillojë konsultime me institucionet kompetente dhe partitë politike, sot Ivanovi do të realizojë takim me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së...

BDI: Nuk ka argumente të mjaftueshme për vendim për qeveri të re

BDI: Nuk ka argumente të mjaftueshme për vendim për qeveri të re

BDI-ja mbrëmë nuk mori vendim në lidhje me pesë opsionet - koalicion me VMRO-DPMNE-në me LSDM-në ose koalicion të gjerë, të shkohet në opozitë ose në zgjedhje të reja, deklaroi zëdhënësi i Bashkimit Demokratik për Integrim Bujar Osmani, pas seancës së...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.