Ali Ahmeti: Mbështesim Zoran Zaevin kryeministër (VIDEO)

Ali Ahmeti: Mbështesim Zoran Zaevin kryeministër (VIDEO)

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, pas takimit të tij me kreun socialdemokrat Zoran Zaev, tha se partia e tij vazhdon ta mbështesë Zaevin si kryeministër.

Pastrues i ajrit "City tree" vendoset në qendër të Shkupit

Pastrues i ajrit "City tree" vendoset në qendër të Shkupit

Instalimi "City tree", bilbord i gjelbër, qëllimi i të cilit është pastrimi i ajrit, është promovuar sot në qendër të Shkupit. Bëhet fjalë për filtër bimor, i cili e kompenson ndotjen nga 417 automobila në nivel vjetor, mund të adaptohet...

Lutfiu në konferencë ministrore në Nikozia të Qipros

Lutfiu në konferencë ministrore në Nikozia të Qipros

Një delegacion i kryesuar nga ministri i Arsimit dhe Shkencës, Pishtar Lutfiu sot dhe nesër do të marrë pjesë në Konferencën ministrore "Sigurimi i demokracisë përmes arsimimit" në Nikozia - Republika e Qipros.

Studim: Mbi gjysëm miliardë njerëz në botë pa qasje deri te uji për pije

Studim: Mbi gjysëm miliardë njerëz në botë pa qasje deri te uji për pije

Mbi 600 milionë njerëz në botë nuk kanë qasje deri te uji për pije, prej të cilëve më shumë se 500 milionë jetojnë në zona rurale.

Vazhdon koordinimi për Komisionin për zgjedhje dhe emërime

Vazhdon koordinimi për Komisionin për zgjedhje dhe emërime

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot në mesditë duhet të vazhdojë takimi koordinues i grupeve parlamentare për përcaktimin e propozim përbërjes së komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve, që është parakusht për caktimin e vazhdimit të Mbledhjes konstitutive...

Rreth 29 mijë qytetarë shqiptarë dhe kosovarë vitin e kaluar kanë kërkuar aziil në BE

Rreth 29 mijë qytetarë shqiptarë dhe kosovarë vitin e kaluar kanë kërkuar aziil në BE

Qytetarët shqiptarë dhe kosovarë edhe më tej janë më të numërt mes qytetarëve nga vendet evropianë, sipas numrit të kërkuesve të azilit në ndonjë nga vendet anëtare të BE-së.

Kukan: Poposki tha se mund të formohet qeveri edhe pa Ivanovin (VIDEO)

Kukan: Poposki tha se mund të formohet qeveri edhe pa Ivanovin (VIDEO)

Eurodeputeti Eduar Kukan, në intervistë për emisionin "Udhërrëfime evropiane", ka rrëfyer se Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Poposki, i ka thënë se Kushtetuta lejon që deputetet mund të formojnë qeverinë e re pa qenë nevoja që presidenti Gjorge Ivanov...

Koordinim për vazhdim të seancës konstituive

Koordinim për vazhdim të seancës konstituive

Në Kuvendin e Maqedonisë sot në mesditë duhet të mbahet takim koordinues i përfaqësuesve të grupeve parlamentare në të cilin duhet të konfirmohet propozimi për përbërje të Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve si parakusht për caktim të vazhdimit...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.