Ankesat e shumta të qytetarëve edhe në 2015 kishin të bëjnë me shitblerjen e celularëve

Ankesat e shumta të qytetarëve edhe në 2015 kishin të bëjnë me shitblerjen e celularëve

Organizata e Konsumatorëve të Maqedonisë –“OKM”, në bashkëpunim me vetëqeverisjen lokale dhe me ndihmën e komunave angazhohet në përgatitjen dhe miratimin e programit për mbrojtje të konsumatorëve ndërsa në nivel lokal organizon trajnime për anëtarët e këshillave për mbrojtjen e...

Marrëveshja e Përzhinos akoma mbetet në këmbë të brishta

Marrëveshja e Përzhinos akoma mbetet në këmbë të brishta

A thua vallë Johannes Hahn, do ta shpëtoj vendin nga kriza politike?

"Marrëveshja e Përzhinos është zbatuar vetëm në disa pika, por ka akoma pika të cilat duhet të përmbushen. Pikat të cilat nuk janë implementuar janë pastrimi i plotë...

Marrëveshja e Përzhinos akoma mbetet në këmbë të brishta

Marrëveshja e Përzhinos akoma mbetet në këmbë të brishta

Marrëveshja e Përzhinos është zbatuar  vetëm në disa pika, por ka akoma pika të cilat duhet të përmbushen. Pikat të cilat nuk janë implementuar janë pastrimi i plotë i listës zgjedhore dhe arritjen e marrëveshjes për rregullat-ivën ligjore që ka...

Akademia do të jetë një rinim për arsimtarët

Akademia do të jetë një rinim për arsimtarët

Arsimtarët do t'i nënshtrohen trajnimit akademik...

Përveç formacionit pedagogjik dhe metodologjik, për ata arsimtarë që do të shprehin dëshirë që të posedojnë certifikatë të Akademisë për arsimtarë, do të duhet t'i nënshtrohet trajnimit për arsimtarë në Akademinë e arsimtarëve. Trajnimit...

Myslimanët duhet të luftojnë kancerin e ekstremizmit

Myslimanët duhet të luftojnë kancerin e ekstremizmit

Dënoje terrorizmin, mbro të drejtat e njeriut dhe promovo edukimin...

Marrëveshja e Ohrit edhe pas 14 viteve nuk po gjen zbatim të plotë, sidomos në pjesën e përfaqësimit të etniteteve në administratën shtetërore

Marrëveshja e Ohrit edhe pas 14 viteve nuk po gjen zbatim të plotë, sidomos në pjesën e përfaqësimit të etniteteve në administratën shtetërore

Më 13 Gusht bëhen 14 vite nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të armatosur në Maqedoni dhe hapi një faqe të re të historisë.

Një e treta e mishit që e konsumojmë importohet nga jashtë

Një e treta e mishit që e konsumojmë importohet nga jashtë

Një ndër kushtet primare në jetë dhe e drejta e secilit është që të ushqehet në mënyrë të shëndetshme, të konsumoj sasi të mjaftueshme  të ushqimit si pemë, perime dhe mish. Ushqimet që ne i konsumojmë nga kafshët kanë ndikim...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni