Shkupi më i ftohtë, Gazi Baba më e ndotur

Shkupi më i ftohtë, Gazi Baba më e ndotur

Moti në Maqedoni do të jetë me diell me vranësira të vogla deri mesatare, ndërsa në pjesët jugore kryesisht me vranësira. Do të fryjë erë e dobët deri në mestare nga drejtimi juglindor.

Anketa Rejting: BDI fituese e zgjedhjeve nga blloku politik shqiptar

Anketa Rejting: BDI fituese e zgjedhjeve nga blloku politik shqiptar

Anketa më e re e Agjencisë "Rejting"” e porositur nga 24 Vesti tregon se tek blloku politik shqiptar më shumë qytetarë kanë thënë se do të votojnë për BDI-në - 6,8 për qind, derisa pasojnë Besa me 3,2, PDSH 2,8, dhe...

Pjesëmarrësit në zgjedhje dorëzuan raport financiar në KSHZ

Pjesëmarrësit në zgjedhje dorëzuan raportet financiare në KSHZ

Në Komisionin Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) në afatin ligjor deri në mesnatë, raporte financiare për të ardhurat dhe shpenzimet prej 21 deri më 30 nëntor ditën e dhjetë të fushatës zgjedhore dorëzuan të gjitha koalicionet dhe partitë pjesëmarrëse në zgjedhjet e...

Sijarto: Maqedonia moti është dashur të jetë pjesë e NATO-s dhe të fillojë negociatat me BE-në

Sijarto: Maqedonia moti është dashur të jetë pjesë e NATO-s dhe të fillojë negociatat me BE-në

Në BE vitin e kaluar pati gjendje jologjike. Kur pritej nga vendi i cili nuk është anëtar i BE-së që ta sigurojë zonën e shengenit nga refugjatë të cilët hyjnë në BE duke ardhur nga një vend anëtar i Unionit,

Ristovski: Dita e drurit ndihmon për zhvillimin e vetëdijes ekologjike

Ristovski: Dita e drurit ndihmon për zhvillimin e vetëdijes ekologjike

Në suaza të aksionit "Dita e drurit" sot zëvendësministri i Arsimit Spiro Ristovski e vizitoi komunën e Kavadarit dhe mbolli fidan në vendin "Glishiçki rid"

Tribunë për tatimin dhe për mbrojtjen e të drejtave të obliguesve tatimorë

Tribunë për tatimin dhe për mbrojtjen e të drejtave të obliguesve tatimorë

Qendra për politikë tatimore sot organizon tribunë "Tatim i sheshtë apo progresiv dhe mbrojtje e të drejtave të obliguesve tatimorë".

Nga mesnata shtrejtohen karburantet

Nga mesnata shtrejtohen karburantet

Benzinat dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri prej mbrëmë në mesnatë shtrenjtohen për dy denarë, ndërsa dizeli për 1,5 denarë, vendosi sot Komisioni rregullator për energjetikë. (KRE).

Maqedonia Mes Prokurorisë Speciale Dhe Politikës Aktuale

Maqedonia Mes Prokurorisë Speciale Dhe Politikës Aktuale

Sa më shumë që humbet koha aq më shumë dëmtohen qytetarët dhe besimi ndaj gjyqësorit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni