Qyteti i Shkupit me rekomandime deri te qytetarët për shkak të ndotjes së ajrit

Qyteti i Shkupit me rekomandime deri te qytetarët për shkak të ndotjes së ajrit

Qytetarëve të shfrytëzojnë transportin publik, të zvogëlojnë lëvizjet e tyre në hapësirë, përveç rasteve të patjetërsueshme, fëmijët e vegjël, shtatzënat, të sëmurët kronikë dhe të moshuarit të mos dalin në rrugë dhe të mos i ajrosin hapësirat në të cilat...

Mbahet Konferencë shkencore "75-vjetori i hapjes së shkollave shqipe në Kosovë dhe në Maqedoninë Perëndimore"

Mbahet Konferencë shkencore "75-vjetori i hapjes së shkollave shqipe në Kosovë dhe në Maqedoninë Perëndimore"

Tri qendrat albanologjike shqiptare: ITSHKSH-Shkup, Instituti Albanologjik i Prishtinës dhe Qendra e Studimeve Albanologjike e Tiranës sot në Shkup mbajtën konferencë shkencore me temë: "75-vjetori i hapjes së shkollave shqipe në Kosovë dhe në Maqedoninë Perëndimore".

Dijaneti (Kryesia e Çështjeve Fetare të Turqisë) të metat e tyre ua mveshin të tjerëve

Dijaneti (Kryesia e Çështjeve Fetare të Turqisë) të metat e tyre ua mveshin të tjerëve

Dijetari i njohur mysliman dhe një nga udhëheqësit fetarë më të shquar të Lindjes së Mesme dhe të botës islame, Prof. Dr. Muhammed Ali Xhuma, ka reaguar në lidhje me vendimet e Mbledhjes së Jashtëzakonshme të Këshillit të Fesë në...

Promovim i Raportit për pjesëmarrjen e fëmijëve në marrjen e vendimin në shkollat e mesme

Promovim i Raportit për pjesëmarrjen e fëmijëve në marrjen e vendimin në shkollat e mesme

Sektori për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me nevoja të posaçme pranë Avokatit të Popullit, sot do ta promovojë Raportin e posaçëm për gjendjen me respektimin dhe realizimin e të drejtës së pjesëmarrjes së fëmijëve në marrjen...

Takim i Komitetit të përbashkët të rajoneve të BE-së dhe Republikës së Maqedonisë

Takim i Komitetit të përbashkët të rajoneve të BE-së dhe Republikës së Maqedonisë

Komiteti i përbashkët konsultues i rajoneve të Bashkimit Evropian dhe Republikës së Maqedonisë sot do të mbajë takim në Shkup.

KSHZ: Nga e hëna fillon fushata zgjedhore

KSHZ: Nga e hëna fillon fushata zgjedhore

Fushata zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë të caktuara për më 11 dhjetor të këtij viti do të fillojë më 21 nëntor, kumtoi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ).

Seminar ndërkombëtar për telemjekësi

Seminar ndërkombëtar për telemjekësi

Seminar ndërkombëtar për telemjekësi në temë "Përmirësimi i shëndetit dhe sigurisë së Ballkanit" do të mbahet sot dhe nesër në Shkup.

Skadon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve

Skadon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve

Në mesnatë përfundon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara për 11 dhjetor. Partitë politike në opinion i publikojnë bartësit e listave për gjashtë njësitë zgjedhore, por tani për tani asnjëra prej tyre...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni