KSHZ: Konfirmimet për mosndëshkim të jepen në kohë

KSHZ: Konfirmimet për mosndëshkim të jepen në kohë

Komisioni Shtetëror zgjedhor (KSHZ) me letër do të drejtohet deri tek të gjitha gjykatat themelore duke u shprehur se deri të premten në mesnatë skadon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve dhe se kandidatët duhet në kohë t'i kenë...

KE-ja do ta publikojë raportin e progresit për Maqedoninë

KE-ja do ta publikojë raportin e progresit për Maqedoninë

Komisioni Evropian sot do t'i publikojë raportet më të reja të progresit për vendet-kandidate për anëtarësim në Bashkimin Evropian në procesin e zgjerimit, me ç'rast Republika e Maqedonisë, si dhe shtatë herë më parë e pret rekomandimin e ri për...

Jolevski në takim të Bashkëpunimit të mbrojtjes së Evropës Qendrore

Jolevski në takim të Bashkëpunimit të mbrojtjes së Evropës Qendrore

Ministri i Mbrotjes të Republikës së Maqedonisë, Zoran Jolevski, së bashku me një delegacion të Ministrisë në Vjenë, Austri do të marrë pjesë dhe do të mbajë fjalim në formatin Bashkëpunimi i mbrojtjes i Evropës Qendrore + Maqedonia, Bullgaria, Mali...

Tërmeti godet Shkupin

Tërmeti godet Shkupin

Lëkundjet e tokës vazhdojnë të godasin Shkupin.

Turqi, Gjendja E Jashtëzakonshme Në Shërbim Të Torturave Çnjerëzorë

Turqi, Gjendja E Jashtëzakonshme Në Shërbim Të Torturave Çnjerëzorë

Stamboll - Policia turke ka torturuar ose e thënë ka keqtrajtuar të paraburgosurit, menjëherë pas shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme pas tentativës së grushtit të dështuar të shtetit, e cila ka është përdorur për shfuqizimin e masave mbrojtëse ndaj të ndaluarve,

Simpozium rajonal në temë "Risitë në okulistikë"

Simpozium rajonal në temë "Risitë në okulistikë"

Simpozium rajonal okulistik me temë "Risitë në okulistikë", në të cilin do të marrin pjesë emra nga bota e okulistikës nga mbarë rajoni, specialistë okulist dhe shumë specializantë, do të mbahet sot në Shkup.

Ambasada e SHBA-së organizon ndjekje të rezultateve nga Zgjedhjet presidenciale 2016

Ambasada e SHBA-së organizon ndjekje të rezultateve nga Zgjedhjet presidenciale 2016

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Shkup do të organizojë ngjarje për rezultatet nga Zgjedhjet presidenciale në SHBA 2016, të mërkurën në mëngjes, pikërisht në ditën e zgjedhjeve.

Njëmbëdhjetë pjesëmarrës të Maqedonisë në panairin e 12-të Paratisima në Torino

Njëmbëdhjetë pjesëmarrës të Maqedonisë në panairin e 12-të Paratisima në Torino

Njëmbëdhjetë pjesëmarrës të cilët në qershor u përzgjodhën nga juria në Panairin e 3-të internacional të artit bashkëkohor Paratisima Shkup, prej sot deri më 6 nëntor do të marrin pjesë në panairin e 12-të Paratisima në Torino. Paratisima Shkup sivjet...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni