Faza e dytë e pranimit të kandidatëve për policë

Faza e dytë e pranimit të kandidatëve për policë

Faza e dytë e selektimit për pranim të kandidatëve për nëpunës policorë sot do të mbahet në kazermën në lagjen Gjorçe Petrov.

Intervistë e Fareed Zakarias me Fethullah Gylenin në GPS, CNN International

Intervistë e Fareed Zakarias me Fethullah Gylenin në GPS, CNN International

Emisioni ynë GPS i sotëm do të jetë eksluziv, sepse do të flasim për një klerik 77-vjeçar, i cili akuzohet se ka qenë arkitekti i përpjekjes për të rrëzuar qeverinë aktuale në Turqi. A ishte ai që e bëri këtë?

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) solidarizohet me gazetarët dhe mediat turke

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) solidarizohet me gazetarët dhe mediat turke

Shoqate e gazetarëve të Maqedonisë, iu bashkangjit nismës të Federatës ndërkombëtare të gazetarëve (FNG) dhe të Federatës europiane të gazetarëve (FEG) kundër valës së sulmeve ndaj lirisë së mediave dhe të drejtave të njeriut në Turqi.

Njoftim publik nga redaktori

Njoftim publik nga redaktori

Republika e Turqisë, është një shtet demokratike ku mbisundon e drejta.

Gënjeshtrat e disa portaleve nën hipotekë për mbylljen e Kolegjit privat - Jahja Kemal

Gënjeshtrat e disa portaleve nën hipotekë për mbylljen e Kolegjit privat - Jahja Kemal

Pas skenarit të dështuar për grushtet në Turqi, disa medie nën hipotekë që veprojnë në vend dhe në rajon filluan që ta përdorin gjuhën e ligët dhe me plotë gënjeshtra të medies turke të pishinës përballë disa institucioneve private arsimore...

Kukan: Zbatimi i reformës hap rrugën për në BE

Kukan: Zbatimi i reformës hap rrugën për në BE

Edhe Eurodeputeti i Parlamentit Europian, ka përshëndetur miratimin e Reformës në Drejtësi në Shqipëri, ku përmes një postimi në Twitter ka thënë se kjo reformë do ti hapë rrugë vendit për anëtarësim në Bashkimin Europian.

Baily: Marrëveshja mundësi për demokracinë

Baily: Marrëveshja mundësi për demokracinë

Reagimi i parë përshëndetës për bisedimet dhe për marrëveshjen e arritur nga OBRM-PDUKM, LSDM, BDI e PDSH, e ka bërë Jess Baily të marrë pozicionin e ndërmjetësuesit në këto bisedime.

Arrihet marrëveshja/ Zgjedhjet në Maqedoni mbahen më 11 dhjetor

Arrihet marrëveshja/ Zgjedhjet në Maqedoni mbahen më 11 dhjetor

Përfaqësuesit e katër partive politike nënshkruese të Marrëveshjes “Përzhino”, mesa duket më në fund kanë arritur marrëveshje dhe i akorduan kompetencat e ministrit për punë të brendshme, çështje që paraqitej si pengesë e fundit në bisedimet.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.