Muhamed Zeqiri u dënua me dy vjet e gjashtë muaj burg

Dënim me burg prej dy vjet e gjashtë muaj iu shqiptua ish sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë, Muhamed Zeqiri, për keqpërdorim të pozitës dhe autorizimit zyrtar. Në dënimin me burg i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim dhe në...

Tërësisht e mbyllur për komunikacion rruga Gostivar - Strazhë

Tërësisht e mbyllur për komunikacion rruga Gostivar - Strazhë

Nga ora 16:15 tërësisht për qarkullim është i mbyllur aksi rrugor Gostivar - Strazhë, kumtoi LAMM.

Mbi njëqind kryetarë të komunave në Samitin vjetor të Parlamentit global të kryetarëve të komunave në Shkup

Mbi njëqind kryetarë të komunave në Samitin vjetor të Parlamentit global të kryetarëve të komunave në Shkup

Mbi njëqind kryetarë të komunave dhe një numër i madh i përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare morën pjesë në Samitin vjetor të Parlamentit global të kryetarëve të komunave që sot u mbajt nën organizimin e Qytetit të Shkupit, i quajtur "Qytete...

Raporti i KE: Progres i kufizuar në fushën e mjedisit jetësor dhe ndryshimeve klimatike

Raporti i KE: Progres i kufizuar në fushën e mjedisit jetësor dhe ndryshimeve klimatike

Në fushën e mjedisit jetësor dhe ndryshimeve klimatike, Maqedonia e Veriut ka bërë përparim të kufizuar, por rekomandimet e vitit të kaluar u përmbushën pjesërisht, përfundoi Komisioni Evropian (KE) në raportin e progresit të vendit për vitin 2023 dhe inkurajon...

Kovaçevski - O'Brajan: Maqedonia e Veriut ka arritur shumë, shumë me rëndësi është të vazhdojë në rrugën drejt anëtarësimit në BE-së

Kovaçevski - O'Brajan: Maqedonia e Veriut ka arritur shumë, shumë me rëndësi është të vazhdojë në rrugën drejt anëtarësimit në BE-së

Maqedonia e Veriut ka arritur shumë, me rëndësi është të vazhdojë në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian, kanë konstatuar në takimin e sotëm në Paris kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe ndihmës sekretari shtetëror i SHBA-së për Evropë dhe Euroazi, Xhejms...

Nëse ligji për Taksën e solidaritet "bie" në Gjykatën Kushtetuese, kompanive mjetet do t'u kthehen nga buxheti për vitin 2024

Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi sot, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve, tha se nëse Ligji për Taksën e solidaritetit "bie" në Gjykatën Kushtetuese", mjetet kompanive do t'u kthehen nga buxheti i vitit të ardhshëm.

Nemet: Procesi i anëtarësimit për Ballkanin Perëndimor kërkon shumë vëmendje tani dhe këtu

Nemet: Procesi i anëtarësimit për Ballkanin Perëndimor kërkon shumë vëmendje tani dhe këtu

Në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (APKE) do të formohet Nënkomiteti për Ballkanin Perëndimor kështu që Komiteti për Çështje Politike dhe Demokraci do t'i kushtojë kujdes të veçantë në të ardhmen vendeve nga Ballkani Perëndimor. Besoj se ky Nënkomitet...

Pasuria e Gruevskit e konfiskuar me vendime të plotëfuqishme gjyqësore del në shitje

Pasuria e Gruevskit e konfiskuar me vendime të plotëfuqishme gjyqësore del në shitje

Agjencia për menaxhimin e pasurisë së konfiskuar kumtoi se është iniciuar procedurë për kthimin e mjeteve në buxhetin e shtetit nga pasuria e konfiskuar e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski. Bëhet fjalë për banesa, apartmane dhe tokë ndërtimore që i janë konfiskuar...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.