Ministrat do të njihen me numrin e lëndëve penale nga sfera e korrupsionit për vitin 2019

Ministrat do të njihen me numrin e lëndëve penale nga sfera e korrupsionit për vitin 2019

Të dhënat statistikore për lëndë penale nga sfera e korrupsionit për vitin 2019, sot do të shqyrtohen në mbledhje të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Informata është me propozim të Ministrisë së Drejtësisë.

Zv/Kryeministri Grubi takoi ambasadoren e Malit të Zi Petroviq

Zv/Kryeministri Grubi takoi ambasadoren e Malit të Zi Petroviq

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi sot në kabinetin e tij takoi Ambasadoren e Malit të Zi znj.Marija Petroviq.

Kuvendi i formoi trupat punues

Kuvendi i formoi trupat punues

Deputetët sot me 98 vota për, katër të përmbajtur dhe asnjë kundër e miratuan vendimin për zgjedhjen e përbërjes së trupave punues në Parlament, propozim i cili u harmonizua me koordinatorët e të gjitha grupeve të deputetëve.

Grubi: Si zëvendëskryeministër i parë, obligimi im do të jetë barazia

Zëvendëskryeministri dhe ministër i Sistemit politik dhe marrëdhënies mes bashkësive, Artan Grubi sot theksoi se ka për detyrë t’u shërbejë të gjithë qytetarëve, duke potencuar se obligimi më i rëndësishëm është zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit dhe sigurimi i barazisë...

Të sëmurët kronikë deri më 23 shtator duhet të marrin vërtetim nga specialisti, Filipçe bind se nuk ka vend për panik

Të sëmurët kronikë deri më 23 shtator duhet të marrin vërtetim nga specialisti, Filipçe bind se nuk ka vend për panik

Të sëmurët kronikë kanë kohë deri më 23 shtator për të vizituar një specialist dhe për të marrë një vërtetim se për shkak të diagnozës dhe gjendjes së tyre nuk do të mund të kthehen në punë. Që ta mund...

Zaev: Së shpejti fillon realizimi i pakos së katërt të masave ekonomike

Zaev: Së shpejti fillon realizimi i pakos së katërt të masave ekonomike

Kryeministri Zoran Zaev sot në Fejsbuk shkroi se së shpejti do të fillojë realizimi i pakos së katërt të masave ekonomike i cili përfshin ndihmë direkte për ekonominë dhe për qytetarët.

Takimi i Xhaferit me ambasadoren gjermane, Holshtajn

Takimi i Xhaferit me ambasadoren gjermane, Holshtajn

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi sot u takua me Ambasadoren e Republikës Federative të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Anke Gizele Holshtajn.

Mariçiq – Saiti: Pushteti gjyqësor duhet të punojë në përmirësimin e besimit të opinionit

Mariçiq – Saiti: Pushteti gjyqësor duhet të punojë në përmirësimin e besimit të opinionit

Ministri i drejtësisë Bojan Mariçiq sot pati takim me kryetarin e Shoqatës së gjykatësve, Xhemail Saiti, i cili njëherit është gjykatës në Gjykatën supreme.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni