Arriti dërgesa e parë prej 12 respiratorëve donacion nga BE-ja për Klinikën Infektive dhe për SPQ “8 Shtatori”

Arriti dërgesa e parë prej 12 respiratorëve donacion nga BE-ja për Klinikën Infektive dhe për SPQ “8 Shtatori”

Dymbëdhjetë makinat e para për frymëmarrje të asistuar – respiratorë dhe pajisje të tjera mbrojtëse personale, si pjesë e ndihmës së projektuar të Bashkimit Evropian prej katër milion eurosh për nevoja urgjente mjekësore të vendit arritën sot në Ministrinë e...

Donacion i Bashkimit Evropian, arrijnë 12 respiratorë në Shkup

Donacion i Bashkimit Evropian, arrijnë 12 respiratorë në Shkup

Si pjesë e ndihmës së projektuar të Bashkimit Evropian për nevojat urgjente mjekësore, sot në Shkup arritën 12 pajisje për frymëmarrje të asistuar – respiratorë, si dhe pesëmijë maska mbrojtëse „N95“.

Dimitrov: Nevojitet solidaritet rajonal dhe global për ballafaqim me pandeminë

Dimitrov: Nevojitet solidaritet rajonal dhe global për ballafaqim me pandeminë

Për ballafaqim me krizën e koronavirusit dhe pasojat e saj nevojitet reagim i përbashkët dhe solidaritet në nivel rajonal dhe global. Këtë sfidë mund ta tejkalojmë vetëm së bashku. Virusi nuk mund të fitohet në një vend, ndërsa të mbetet...

Zhbogar: Maqedonia e Veriut do të marrë ndihmë përmes Mekanizmit për mbrojtje civile të BE-së

Zhbogar: Maqedonia e Veriut do të marrë ndihmë përmes Mekanizmit për mbrojtje civile të BE-së

Ambasadori i BE-së në vend, Samuel Zhbogar në profilin e tij në Twitter ka shkruar se Maqedonia e Veriut do të marrë ndihmë përmes Mekanizmit të Mbrojtjes Civile të Bashkimit Evropian.

Maqedonia e Veriut dhe rajoni marrin si donacion doreza dhe xhel dezinfektues nga Austria

Maqedonia e Veriut dhe rajoni marrin si donacion doreza dhe xhel dezinfektues nga Austria

Mekanizmi Evropian për Mbrojtje Civile ka marrë disa kërkesa për ndihmë nga vendet anëtare të BE-së, si dhe nga vendet e rajonit, përfshirë Maqedoninë e Veriut, për ballafaqimin me krizën shëndetësore, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli.

Ndihma kineze arrin në aeroportin e Shkupit, aty mbi pesë mijë teste për Kovid-19

Ndihma kineze arrin në aeroportin e Shkupit, aty mbi pesë mijë teste për Kovid-19

Pesë mijë e gjashtëmbëdhjetë komplete për testim, 5000 pajisje mbrojtëse, 30.000 maska mbrojtëse medicinale (përfshirë 10,000 N95 dhe 20.000 maska kirurgjikale), 10.000 syza medicinale, 20.000 palë doreza, 10.000 copë për mbrojtje të këpucëve kanë arrit sot në aeroportin e Shkupit...

Pendarovski: Është sjell vendim i ri për gjendje të jashtëzakonshme në vend edhe për 30 ditë tjera

Pendarovski: Është sjell vendim i ri për gjendje të jashtëzakonshme në vend edhe për 30 ditë tjera

Këshilli për siguri në takimin e sotëm solli vendim të ri me të cilin në propozim të Qeverisë shpallet gjendje e jashtëzakonshme për edhe 30 ditë.

Donacion për personelin mjekësor nga ambasada e SHBA

Donacion për personelin mjekësor nga ambasada e SHBA

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kejt Meri Bërns sot ka ndarë donacion, konkretisht pajisje mbrojtëse për personelin mjekësor.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni