Deklaratë për media e ministres Petrovska dhe ambasadores së SHBA-së, Ageler

Deklaratë për media e ministres së Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska dhe ambasadorja amerikane Angela Ageler, të cilët marrin pjesë në një ditë të hapur në Kavadar, të organizuar në kuadër të stërvitjes “Përgjigje e shpejtë 23”.

Pendarovski me ekipin e tij profesionist do t'i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d para se t'i nënshkruajë dekretet

Pendarovski me ekipin e tij profesionist do t'i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10d para se t'i nënshkruajë dekretet

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski me ekipin e tij juridik do t'i shqyrtojë ndryshimet e ligjeve të ndërlidhura me korridoret 8 dhe 10d të miratuara dje në Kuvend, theksojnë për MIA-n nga Kabineti i presidentit, duke shtuar se meqë bëhet...

Marfi: Ndryshmet e Kushtetutës janë mundësi e qartë që Maqedonia e Veriut të inkuadrohet drejt BE-së

Jam këtu që të sigurohemi se SHBA-ja dërgon me të vërtetë mesazh të qartë deri te partnerët tanë dhe deri te partnerët tuaj në Kuvend, deputetët, si dhe deri te njerëzit në Maqedoninë e Veriut. Ne e mbështesim vendimin tuaj...

Kuvendi i votoi ndryshimet ligjore për ndërtimin e autostradave të Korridoreve 8 dhe 10d

Kuvendi i votoi ndryshimet ligjore për ndërtimin e autostradave të Korridoreve 8 dhe 10d

Kuvendi në kuadër të vazhdimit të seancës së sotme të 115-të, miratoi ndryshimet dhe plotësimet e pesë ligjeve që kanë të bëjnë me implementimin e Marrëveshjes me “Behtel dhe Enka” për ndërtimin e katër pjesëve të autostradave të Korridoreve 8...

Fjalë përfundimtare për rastin "Softuerët", gjykimi vazhdon më 12 qershor

Fjalë përfundimtare për rastin "Softuerët", gjykimi vazhdon më 12 qershor

Seanca gjyqësore për rastin "Softuerët" ka vazhduar sot në Gjykatën Themelore Publike - Shkup, me fjalë përfundimtare të të pandehurve Ivica Dimitrovski dhe Igor Hristovski.

Osmani: Nevojitet vendim strategjik për integrimin e përshpejtuar të rajonit në BE

Osmani: Nevojitet vendim strategjik për integrimin e përshpejtuar të rajonit në BE

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot në Bruksel mori pjesë në takimin joformal të Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian dhe të vendeve të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Këshillit të Punëve të...

Pendarovski: Belgjika është partner i rëndësishëm politik dhe ekonomik i Maqedonisë së Veriut

Presidenti Stevo Pendarovski në kuadër të vizitës së punës në Mbretërinë e Belgjikës, sot mbajti fjalim në Odën tregtare dhe industriale Antuerpen - Vasland (VOKA), ku u mbajt prezantimi i potencialeve ekonomike dhe mundësive investuese në Maqedoninë e Veriut.

Ngjitëse me shenjën “NMK” në vend të targave të reja

Ngjitëse me shenjën “NMK” në vend të targave të reja

Ngjitëse me shenjën "NMK" në vend të targave të reja, për mbrojtjen e qytetarëve nga shpenzimet financiare dhe nxjerrjen e dokumentacionit të ri, vendosi Qeveria në seancën e sotme.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.