AMEJ me dënim në thirrje për linçimin e javores “Zaman” nga Maqedonia

Asociacioni mediatik i Evropës Juglindore (AMEJ) u përfshi drejt reagimeve të Shoqatës për mbrojtje të mediumeve kombëtare të shtypit të Maqedonisë dhe të Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë, me të cilën kërkohet mbrojtja e gazetës “Zaman” që përmbajtjet e saja i publikon në gjuhën turke. “Zaman”-i publikon dy edicione – gazetë javore dhe mujore.

Please publish modules in offcanvas position.