Misioni i OSBE-së në Shkup dhe Akademia e gjyqtarëve dhe prokurorëve publikë nënshkruan Memorandum mirëkuptimi

Misioni i OSBE-së në Shkup dhe Akademia e gjyqtarëve dhe prokurorëve publikë nënshkruan Memorandum mirëkuptimi

Me qëllim të përmirësimit të cilësisë së drejtësisë, Misioni i OSBE-së në Shkup dhe Akademia e gjyqtarëve dhe prokurorëve publikë (AGJPP) sot nënshkruan Memorandum mirëkuptimi.

Ceremoni shtetërore në nder të presidentit të vdekur Boris Trajkovski

Ceremoni shtetërore në nder të presidentit të vdekur Boris Trajkovski

Delegacione qeveritare-shtetërore, përfaqësues nga institucionet dhe organizatat shtetërore, përfaqësues nga bashkësia ndërkombëtare në vend, sot nderojnë presidentin e ndjerë të vendit, Boris Trajkovski, në kuadër të ceremonive shtetërore për shënimin e 19 vjetorit të aksidentit të aeroplanit, në të cilin...

Boki 13 në aksion me emrin e koduar “Bumerang: Kam mbi një milionë fajle për “bombat”

Boki 13 në aksion me emrin e koduar “Bumerang: Kam mbi një milionë fajle për “bombat”

Avokatët e Bojan Jovanovskit – Boki 13 ka njoftuar për fillimin e një operacioni penalo-juridik nën emrin e koduar “Bumerang”.

Gërkovska-Jeop Son: Le të punojmë në mënyrë të koordinuar për të kapërcyer ndarjet në të gjitha bazat

Gërkovska-Jeop Son: Le të punojmë në mënyrë të koordinuar për të kapërcyer ndarjet në të gjitha bazat

Zëvendëskryetarja e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, përgjegjëse për politikat për qeverisje të mirë, Sllavica Gërkovska, ka zhvilluar takim me drejtoreshën rajonale të Zyrës për Koordinim të Agjencive Zhvillimore të Kombeve të Bashkuara, Gvin Jeop-Son dhe me koordinatoren...

Kovaçevski deri te opozita: Nuk keni 61 deputetë, as shumicë të re, as shpërndarjen e Kuvendit

Kovaçevski deri te opozita: Nuk keni 61 deputetë, as shumicë të re, as shpërndarjen e Kuvendit

Destabilizim me të vetmin qëllim kolltuku, dëshira për pushtet, para, tenderë, siç e pamë në Qytetin e Shkupit. Që nga seanca konstituive e këndej pohoni së bashku me kryetarin tuaj se kjo përbërje parlamentare qeveritare nuk do të zgjasë shumë,

Tetovarët për Turqinë dhe Sirinë mblodhën mbi 46 mijë euro donacione

Tetovarët për Turqinë dhe Sirinë mblodhën mbi 46 mijë euro donacione

Për dy javë pas thirrjes së Komunës së Tetovës në llogarinë për donacione të paguhen mjete për ndihmë rajoneve të goditura nga tërmeti në Turqi dhe Siri janë mbledhur 2.890.318,00 denarë (46 mijë euro). Një mundësi e tillë ishte prej...

Kovaçevski - Ocuka: Avancimi i bashkëpunimit ekonomik me Japoninë dhe mbështetje e fortë për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut

Kovaçevski - Ocuka: Avancimi i bashkëpunimit ekonomik me Japoninë dhe mbështetje e fortë për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski ka takuar ambasadoren e re të Japonisë në vendin tonë, Kazuja Ocuka.

Kovaçevski: Mbetemi të përkushtuar në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave gjuhësore të të gjithë qytetarëve tanë

Kovaçevski: Mbetemi të përkushtuar në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave gjuhësore të të gjithë qytetarëve tanë

Sot, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, e festojmë rëndësinë dhe bukurinë e gjuhës që e formëson identitetin dhe trashëgiminë tonë kulturore, publikoi kryeministri Dimitar Kovaçevski në Fejsbuk.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.