Maja Manoleva do të jetë zëvendësministrja e re e Shëndetësisë

Maja Manoleva do të jetë zëvendësministrja e re e Shëndetësisë

Në hapësirat e Ministrisë së Shëndetësisë, Maja Manoleva ka marrë postin e zëvendësministres së Shëndetësisë, njoftoi Ministria e Shëndetësisë në ueb faqen e tyre.

Kuvendi i zgjodhi zëvendësministrat

Kuvendi i zgjodhi zëvendësministrat

Kuvendi në kuadër të pjesës së nga vazhdimi i mbledhjes së 104-t i zgjodhi Tiron Jajagën zëvendësministër të Mbrojtjes, Viktoria Avramovska Madiqin zëvendësministre të Drejtësisë, Vjollca Berishën zëvendësministre të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Maja Manolevën zëvendësministre të Shëndetësisë...

KSHZ: Qytetarët të verifikojnë të dhënat e tyre në Listën Zgjedhore

Në pajtim me Kodin Zgjedhor, çdo gjashtë muaj Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve publikisht u bën thirrje qytetarëve për të verifikuar të dhënat e tyre në Listën Zgjedhore dhe nëse konsiderojnë se është e nevojshme, të kërkojnë ndryshim.

Kovaçevski: Jemi të gatshëm të bisedojmë me të gjitha partitë që e mbështesin rrugën evropiane

Kovaçevski: Jemi të gatshëm të bisedojmë me të gjitha partitë që e mbështesin rrugën evropiane

Pas zgjedhjes së zëvendësministrave do të kompletohet përbërja krejtësisht e re e Qeverisë, por para të gjithëve do të hapet një obligim serioz - të marrim vendime të pjekura që do të sigurojnë perspektivat e vendit, theksoi para deputetëv kryeministriDimitar Kovaçevski...

Takimi Kovaçevski - Taravari: Mbështetje e Qeverisë për komunat për një jetë më të mirë dhe më dinjitoze për të gjithë qytetarët tanë

Takimi Kovaçevski - Taravari: Mbështetje e Qeverisë për komunat për një jetë më të mirë dhe më dinjitoze për të gjithë qytetarët tanë

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, sot në Gostivar realizoi një takim të shkurtër me kryetarin e komunës, Arben Taravari gjatë vizitës së tij dhe dorëzimit të çelësave për shfrytëzuesit e banesave sociale.

Gir: Duhen përpjekje si nga Shkupi ashtu edhe nga Sofja për të zhvilluar marrëdhënie të mira fqinjësore

Gir: Duhen përpjekje si nga Shkupi ashtu edhe nga Sofja për të zhvilluar marrëdhënie të mira fqinjësore

Euroambasadori në vend, Dejvid Gir theksoi se që të dyja palët, edhe Maqedonia e Veriut edhe Bullgaria, duhet të bëjnë përpjekje të njëjta për zhvillim të marrëdhënieve të mira fqinjësore.

Misioni i OSBE-së në Shkup dhe Akademia e gjyqtarëve dhe prokurorëve publikë nënshkruan Memorandum mirëkuptimi

Misioni i OSBE-së në Shkup dhe Akademia e gjyqtarëve dhe prokurorëve publikë nënshkruan Memorandum mirëkuptimi

Me qëllim të përmirësimit të cilësisë së drejtësisë, Misioni i OSBE-së në Shkup dhe Akademia e gjyqtarëve dhe prokurorëve publikë (AGJPP) sot nënshkruan Memorandum mirëkuptimi.

Ceremoni shtetërore në nder të presidentit të vdekur Boris Trajkovski

Ceremoni shtetërore në nder të presidentit të vdekur Boris Trajkovski

Delegacione qeveritare-shtetërore, përfaqësues nga institucionet dhe organizatat shtetërore, përfaqësues nga bashkësia ndërkombëtare në vend, sot nderojnë presidentin e ndjerë të vendit, Boris Trajkovski, në kuadër të ceremonive shtetërore për shënimin e 19 vjetorit të aksidentit të aeroplanit, në të cilin...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.