Boki 13 në aksion me emrin e koduar “Bumerang: Kam mbi një milionë fajle për “bombat”

Boki 13 në aksion me emrin e koduar “Bumerang: Kam mbi një milionë fajle për “bombat”

Avokatët e Bojan Jovanovskit – Boki 13 ka njoftuar për fillimin e një operacioni penalo-juridik nën emrin e koduar “Bumerang”.

Gërkovska-Jeop Son: Le të punojmë në mënyrë të koordinuar për të kapërcyer ndarjet në të gjitha bazat

Gërkovska-Jeop Son: Le të punojmë në mënyrë të koordinuar për të kapërcyer ndarjet në të gjitha bazat

Zëvendëskryetarja e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, përgjegjëse për politikat për qeverisje të mirë, Sllavica Gërkovska, ka zhvilluar takim me drejtoreshën rajonale të Zyrës për Koordinim të Agjencive Zhvillimore të Kombeve të Bashkuara, Gvin Jeop-Son dhe me koordinatoren...

Kovaçevski deri te opozita: Nuk keni 61 deputetë, as shumicë të re, as shpërndarjen e Kuvendit

Kovaçevski deri te opozita: Nuk keni 61 deputetë, as shumicë të re, as shpërndarjen e Kuvendit

Destabilizim me të vetmin qëllim kolltuku, dëshira për pushtet, para, tenderë, siç e pamë në Qytetin e Shkupit. Që nga seanca konstituive e këndej pohoni së bashku me kryetarin tuaj se kjo përbërje parlamentare qeveritare nuk do të zgjasë shumë,

Tetovarët për Turqinë dhe Sirinë mblodhën mbi 46 mijë euro donacione

Tetovarët për Turqinë dhe Sirinë mblodhën mbi 46 mijë euro donacione

Për dy javë pas thirrjes së Komunës së Tetovës në llogarinë për donacione të paguhen mjete për ndihmë rajoneve të goditura nga tërmeti në Turqi dhe Siri janë mbledhur 2.890.318,00 denarë (46 mijë euro). Një mundësi e tillë ishte prej...

Kovaçevski - Ocuka: Avancimi i bashkëpunimit ekonomik me Japoninë dhe mbështetje e fortë për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut

Kovaçevski - Ocuka: Avancimi i bashkëpunimit ekonomik me Japoninë dhe mbështetje e fortë për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski ka takuar ambasadoren e re të Japonisë në vendin tonë, Kazuja Ocuka.

Kovaçevski: Mbetemi të përkushtuar në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave gjuhësore të të gjithë qytetarëve tanë

Kovaçevski: Mbetemi të përkushtuar në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave gjuhësore të të gjithë qytetarëve tanë

Sot, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, e festojmë rëndësinë dhe bukurinë e gjuhës që e formëson identitetin dhe trashëgiminë tonë kulturore, publikoi kryeministri Dimitar Kovaçevski në Fejsbuk.

Asgjësohen rreth 1.400 kilogramë drogë dhe 270 copë armë të sekuestruara gjatë vitit të kaluar

Rreth 1.400 kilogramë lloje të ndryshme të drogës dhe rreth 270 copë armë të konfiskuara gjatë vitit të kaluar janë asgjësuar sonte në afërsi të fabrikës "Makstil".

Petrovska: Lutjet tona janë me popullin turk, do të vazhdojmë edhe më tej të ndihmojmë

Ju falënderojmë për sakrificën tuaj dhe që treguat se jeni gjithmonë të gatshëm t'i shërbeni popullit tonë, por edhe mikut tuaj kur është në vështirësi. Faleminderit që e shpëtuat Sulejmanin e ri dhe që i dhatë mundësinë të rritet në...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.