Shpallja e epidemisë së fruthit me efekt, vetëm sot janë vaksinuar 267 fëmijë në Shkup

Shpallja e epidemisë së fruthit me efekt, vetëm sot janë vaksinuar 267 fëmijë në Shkup

Ministria e Shëndetësisë përmes një kumtese për Telegrafi Maqedoni informon se pas shpalljes së epidemisë së fruthit në rajonin e Shkupit, vetëm gjatë ditës së sotme janë vaksinuar 267 fëmijë me vaksinën MRP.

 

Ministria ju bën apel prindërve që të vazhdojnë t’i vaksinojnë fëmijët e tyre dhe rikujtojnë se akoma është në fuqi urdhri që fëmijët e pavaksinuar nuk do të pranohen në çerdhe.