Cipras, kryeministri i parë grek që do ta vizitojë Shkupin

Cipras, kryeministri i parë grek që do ta vizitojë Shkupin

Së shpejti do të bëhem kryeministri i parë, i cili zyrtarisht do ta vizitojë Shkupin, i shoqëruar nga një biznes-delegacion, e më vonë do të formohet edhe këshill i lartë për bashkëpunim të Greqisë dhe Maqedonisë së Veriut, zbuloi kryeministri grek Aleksis Cipras gjatë fjalimit të tij në forumin e katërt ekonomik në Delfi.

 

“Dëshiroj t’ju zbuloj, se shumë shpejtë do të bëhem kryeministri i parë grek, i cili zyrtarisht do ta vizitojë Shkupin, i shoqëruar nga një biznes-delegacion. Dhe në mënyrë shtesë do të qasemi ndaj mbledhjes themeluese të këshillit të lartë për bashkëpunim të Greqisë dhe Maqedonisë së Veriut, me qëllim që t’i hulumtojmë mënyrat për thellimin e bashkëpunimit tonë për një sërë sferash me interes të përbashkët”, deklaroi Aleksis Cipras derisa nënvizoi ekonominë, turizmin, energjetikën, kulturën si dhe bashkëpunimin ushtarak dhe policor.

Please publish modules in offcanvas position.