Delegacioni i kryesuar nga Talat Xhaferi, viziton Skocinë

Delegacioni i kryesuar nga Talat Xhaferi, viziton Skocinë

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, kryetarja e Komisionit për Financa dhe Buxhet, Liljana Kuzmanovska dhe Sekretari i përgjithshëm, Cvetanka Ivanova,prej më 20 deri 22 mars janë në vizitë studimore në Edinburg, Skoci.

Vizita studimore është organizuar nga Fondacioni Vesminster për Demokraci dhe është në kuadër të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar për vendosjen e Zyrës buxhetore parlamentare në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriu.

Please publish modules in offcanvas position.