Personat e karantinuar, Osmani njofton për vendimin e ri

Zv/kryeministri Bujar Osmani,njofton për vendimin që është marrë për personat që janë në karantinë.

Vendim:

  • Ata qe jane ne karantine dhe bejne testin PCR lirohen ne shtepi.
  • Lexoni testet per te qene te sigurt:Testet ne te cilet shkruan IgM, IgG jane JOVALIDE
  • Testet ne te cilet shkruan PCR jane VALIDE.
  • Ata qe jane ne kufi dhe nuk kane test le te shkojne ne karantine dhe nga neser te bejne test ketu dhe lirohen per ne shtepi-thotë Osmani.