Sasho Mijallkov shpallet fajtor dhe dënohet me 12 vjet burg

Ish kreu i DSK-së Sasho Mijallkov shpallet fajtor për rastin “Target-Fortesa” që ka të bëje me përgjimin e paligjshëm në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe dënohet me 12 vjet burg.

Mijallkovit do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim. Ndërkohë ish ministrja e brendshme Gordana Jankullovska dënohet me 4 vje:

  • Sasho MIjallkov dënohet me 12 vjet burg.
  • Gordana Jankullovska dënohet me 4 vjet burg.
  • Goran Grujevski dënohet në mungesë me 15 vjet burg.
  • Nikolla Boshkoski dënohet në mungesë me 15 vjet burg.