Fëmija parë që ka lindur në vitin 2022 është djalë

Fëmija parë që ka lindur në vitin 2022 është djalë

Fëmija parë që ka lindur në vitin 2022 është djalë dhe ka lindur fiks 1 minutë pasi kemi hyrë në vitin 2022.

Lindja është kryer në Klinikën Universitare të Gjinekologjisë dhe Akusherisë në Shkup ndërsa fëmija peshon 3 kilogram 70 gram.

Nëna i fëmijës është Suzana Stoshiq, e lindur në vitin 1981 në Shkup dhe ky është fëmija i pestë, njoftuan nga Klinika.