Ndalesë për kamionë në Strazhë dhe në rrugën Mavrovë-Dibër

Ndalesë për kamionë në Strazhë dhe në rrugën Mavrovë-Dibër

Për shkak të reshjeve të dëborës në mëngjes nga ora 07:00 është vendosur ndalesë për qarkullim të automjeteve transportuese në  vendkalimin ”Strazhë”, aksi rrugor Kërçovë-Gostivar.

Ndalesa për kamionë është vendosur në aksin rrugor Mavrovë-Dibër, informon LAMM.