Kapet drogë në vlerë të 3 milionë e 200 mijë eurove

Kapet drogë në vlerë të 3 milionë e 200 mijë eurove

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar për dy aksione policore në dy lokacione të ndryshme, në SPB Strumicë dhe SPB Manastir- rajoni Resnje, ku janë sekuestruar 1 ton e 600 kg lëndë narkotike me vlerë prej 3 milionë e 200 mijë euro.

Fillimisht në një kompani për prodhimin e kanabisit për raste mjekësore është kapur sasi e padeklaruar e marihuanës në vlerë të 3 milionë eurove.