Dita Starova Qerimi në mesin e 5 grave më të suksesshme

Dita Starova Qerimi në mesin e 5 grave më të suksesshme

Delegacioni i Bashkimit Evropian në vend bëri përzgjedhjen e 5 grave të Maqedonisë së Veriut që dallohen për ndikimet e tyre në shoqëri dhe promovimin e vlerave evropiane, e në mesin e tyre ishte edhe drejtoresha e Galerisë Kombëtare të Maqedonisë së Veriut Dita Starova-Qerimi të cilën sot e mirëprita në Komunën e Çairit.

Me zonj. Starova-Qerimi konstatuam se të jesh pjesë e nominimeve të tilla është një hap shumë i rëndësishëm për promovimin e vet shoqërisë sonë.

Mysafiren e përkujtova se na nevojiten shembuj të arritjeve pozitive, që gjeneratat e reja të jenë edhe më të motivuara për të ecur përpara dhe për të kapur majat e suksesit, e njëkohësisht edhe për të promovuar vlerat evropiane.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.