Mile Janakievski dënohet me mbi tri vite burg

Mile Janakievski dënohet me mbi tri vite burg

Ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski sot në aktgjykimin për rastin “Toplik” është dënuar me tre vite e gjashtë muaj burg.

Tome Gjurçilov u dënua me tre vjet burg, ndërsa të akuzuarit e tjerë Dimitar Dimovski, Marica Taseva, Dimitar Gaçev dhe Vesa Tomçevska janë dënuar me dy vite burg me kusht.

“Të akuzuarit janë të obliguar edhe ta kompensojnë dëmin e shkaktuar”, tha gjyqtari Osman Shabani.

Rasti i hapur nga ish-PSP-ja ka të bëjë me shitjen e tokës ndërtimore për ndërtimin e vendbanimit “Sonçev Grad” në Sopisht.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.