Osmani: Takim me Ambasadoren e sapoemëruar të SHBA-së, Angela Ageler, me rastin e dorëzimit të kopjeve të letrave kredenciale

Osmani: Takim me Ambasadoren e sapoemëruar të SHBA-së, Angela Ageler, me rastin e dorëzimit të kopjeve të letrave kredenciale

Pres që me përvojën që ka Ambasadorja të kontribuojë në forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve bilaterale dhe thellimin e bashkëpunimit ka shkruar ne Facebook ministri i jastem Bujar Osmani.

Dialogu Strategjik ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara tashmë ka filluar të sjellë rezultate, duke avancuar kështu partneritetin dhe aleancën strategjike shumëvjeçare në kuadër të Aleancës së NATO-s

Presim që të vazhdojë edhe më tutje mbështetja amerikane për zhvillimin demokratik të vendit dhe procesin e integrimit europian, si një investim i rëndësishëm për stabilitetin dhe progresin e përgjithshëm rajonal.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.