Tribunë për tatimin dhe për mbrojtjen e të drejtave të obliguesve tatimorë

Tribunë për tatimin dhe për mbrojtjen e të drejtave të obliguesve tatimorë

Qendra për politikë tatimore sot organizon tribunë "Tatim i sheshtë apo progresiv dhe mbrojtje e të drejtave të obliguesve tatimorë".

Në sesionin e parë "Mbrojtja e të drejtave dhe interesat juridik të obliguesve tatimorë", do të debatojnë prof. Sejdefa Xhavçe, Sllavko Llazoski dhe Ljupço Jordanov.

Në pjesën e dytë të tribunës do të diskutohet për tatim të sheshtë dhe tatimim progresiv, ndërsa do të flasin prof. dr. Elena Neshovska Qoseva dhe Borçe Smilevski.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.