Ristovski: Dita e drurit ndihmon për zhvillimin e vetëdijes ekologjike

Ristovski: Dita e drurit ndihmon për zhvillimin e vetëdijes ekologjike

Në suaza të aksionit "Dita e drurit" sot zëvendësministri i Arsimit Spiro Ristovski e vizitoi komunën e Kavadarit dhe mbolli fidan në vendin "Glishiçki rid"
Ai shprehu kënaqësi që në aksion janë përfshirë edhe të gjitha institucionet, ndërsa kanë një qëllim të vetëm, zhvillim të vetëdijes ekologjike.
Kryetari i Kavadarit Aleksandar Panov informoi se për shkak të shtresës së madhe të borës në lokacionin e planifikuar më parë, është vendosur të pyllëzohet në "Glishiçki rid".

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.