Tërësisht e mbyllur për komunikacion rruga Gostivar - Strazhë

Tërësisht e mbyllur për komunikacion rruga Gostivar - Strazhë

Nga ora 16:15 tërësisht për qarkullim është i mbyllur aksi rrugor Gostivar - Strazhë, kumtoi LAMM.

Për shkak të kushteve të këqija të motit, nga ora 16:15 në aksin rrugor Gradsko Prilep, në vendin "Pletvar" dhe anasjelltas, ka ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese.

Nga ora 16:30 në aksin rrugor Kriva Pallankë, vendkalimi kufitar "Deve Bair" është i mbyllur për automjete t rënda transportuese.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.