Irfan Osmani Rrëfen Për Përmbytjet Në Hasanbeg Britmat E Banorëve Më Të Zëshme Se Bubullima

Irfan Osmani Rrëfen Për Përmbytjet Në Hasanbeg Britmat E Banorëve Më Të Zëshme Se Bubullima

Një banorë i Hasanbegut që i kishte përjetuar përmbytjet na rrëfeu me detaje se si kishte filluar dhe si e kishin përjetuar katastrofën ditën kur ndodhën përmbytjet.

Fatkeqësitë natyrore nuk mund të parandalohen, por me një infrastrukturë më të mirë mund të minimizohet dëmi

Fatkeqësitë natyrore nuk mund të parandalohen, por me një infrastrukturë më të mirë mund të minimizohet dëmi

Fatkeqësitë natyrore dhe të reshurat e shiut intensive që ndodhin në lokacione të vogla vështirë që të lokalizohen dhe të parandalohet nga fatkeqësitë, theksoi Ristevski për revistën “Zaman”.

Përmbytja e 6- Gushtit, më e madhe në historinë 238 vjeçare të Shkupit

Përmbytja e 6- Gushtit, më e madhe në historinë 238 vjeçare të Shkupit

Tre Luginat Malore Që Morën jetën E 22 Personave

Bashkimi Evropian Mbetet Një Projekt Madhor Me Shenja Bindëse Të Pajtimit Në Mes Popujve

Bashkimi Evropian Mbetet Një Projekt Madhor Me Shenja Bindëse Të Pajtimit Në Mes Popujve

Historiku i Bashkimit Evropian, nisi më 9 maj të vitit 1950, me projektin për pajtimin franko - gjerman.

BE-Ja Me Largimin E Britanisë Ka Humbur Mbështetësin Më Të Madh Ekonomik

BE-Ja Me Largimin E Britanisë Ka Humbur Mbështetësin Më Të Madh Ekonomik

BASHKIMI EVROPIAN MBETET NJË PROJEKT MADHOR ME SHENJA BINDËSE TË PAJTIMIT NË MES POPUJVE

Fëmijët Mbani Larg Serive Dhe Filmave, Orientoni Kah Librat Dhe Vizatimi

Fëmijët Mbani Larg Serive Dhe Filmave, Orientoni Kah Librat Dhe Vizatimi

Të rinjtë që i shikojnë këto seriale krijojnë një tendencë të imitimit të jetës së individëve apo personazheve kryesore të këtyre serive, sidomos në sjellje dhe veshje.

Popullata E Moshuar Vështirëson Sistemin E Pensionimit

Popullata E Moshuar Vështirëson Sistemin E Pensionimit

Largimi i të rinjve nga vendi, dukshëm ndikon në uljen e numrit të popullatës së aftë për punë dhe kjo ndikon në rritjen e numrit të të moshuarve.

Fundi I Demokracisë Në Turqi

Fundi I Demokracisë Në Turqi

QEVERIA MERR NË KONTROLL GAZETËN MË TË MADHE NË VEND, “ZAMAN”

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.