Policia gjatë verifikimit të automjeteve  në dy raste të veçanta në afërsi të Negotinës dhe në fshatin Smokvica, ka regjistruar gjithsej 17 persona-emigrantë që më pas janë çuar në Qendrën e pranimit për të huajt -Shkup.

Shtyllat kryesore nga Marrëveshja e 2 qershorit dhe 15 korrikut janë zbatuar në masë të konsiderueshme.

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, ka dalë në një konferencë per shtyp ku ka zyrtarizuar qëndrimin e opozitës për zgjedhjet e 24 prillit.

Nga 1 shkurti i këtij viti Reparti rajonal Shkup i Drejtorisë për Udhëheqje të Librave të Amzës do të shpërngulet nga ndërtesa e RTVM-së në hapësira të reja të cilat ndodhen në "Kej 13 Noemvri bb", në ish-ndërtesën e Bankës...

Zëdhënësja e Johannes Hahn, Maja Kocijançiç, në një deklaratë për MIA-n, kërkoi në emër të Komisionit Evropian, qe partitë politike në Maqedoni të sillen në mënyrë konstruktive dhe të sigurojnë zgjedhje të besueshme dhe demokratike të parakohshme parlamentare që sipas...

...

Personat me të ardhura të ulëta të cilët vitin e kaluar kanë realizuar të ardhura neto nën 115.080 denarë nuk ka nevojë të vijnë në shërbimin rajonal të Fondit për Sigurim Shëndetësor të Maqedonisë që të riregjistrohen, sepse sigurimi i...

Kuvendi i Republiksë së Maqedonisë sot në kuadër të seancës së 85-të e vazhdoi debatin rreth ndryshimeve dhe plotësimeve të Ligjit për mbrojtje nga pirja e duhanit të propozuar nga opozita.

Në Republikën e Maqedonisë në nëntor janë shpenzuar 682.684 MWh energji elektrike, 15.332 mil.nm3 gaz natyror, 481.014 tonë thëngjill dhe 88.206 tonë produke nafte, publikoi Enti shtetëror prë statistikë.

Benzinat dhe dizeli prej sonte në mesnatë lirohen për 3,5 denarë për litër, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE).

Për nesër pasdite është planifikuar një takim i ri i grupit të punës të përfaqësuesve të partive politike nënshkruese të Marrëveshjes së Përzhinos me ndërmjetësuesin Peter Vanhaute.